Curs d’introducció a les Macros amb Excel 2016 (G.V.)

03/04/2019 | RRHH
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Modalitat

Presencial

Dirigit a

PAS de l'UJI amb certificació del nivell usuari de full de càlcul.

Objectius


Conèixer de forma bàsica, les possibilitats que ofereixen les Macros amb Excel per tal d’automatitzar processos repetitius.

Continguts


- ¿Què es una Macro en Excel? La gravadora de Macros. Creació i modificació de Macros. Seguretat en Macros. Procediments Sub(), End Sub(). L’editor Visual Basic. Interface: codi, finestra local, l’explorador de projectes, la utilitat de la finestra “immediat”. Exercicis.
- On es guarden les Macros?. Anàlisi del codi que general la Macro. El llibre de Macros personal. Exemples de Macros amb els objectes més utilitzats: Range, Cells, Activecell, Workbook, Worsheets, Sheets, Selection Exercicis.
- Sentencies condicionals: select case, If then else. Bucles (For .. Next ) (While... Wend). Els distints tipus de variables. Les variables i l’ambit VBA. Exercicis.
- Introducció als “Eventos”. Que són i com programarlos?. Introducció als formularis Userform. Exercicis.
 

Durada

12 hores

Participants

Mínim 10 i màxim 20 persones

Lloc

TD0106AI (Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals)

Calendari

7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 de maig de 2019

Horari

Dimarts i divendres de 8:30 a 10:00 hores

Professorat

Antonio Berbel Vera

Termini d'inscripció

Del 16 al 25 d'abril de 2019

Avaluació


Al final del curs es farà una prova final en la que seran avaluats els coneixements dels estudiants. Per poder presentar-se a aquest examen és condició necessària haver assistit, com a mínim, al 80% de les hores del curs.

Certificats


Aquells estudiants que hagen assistit, com a mínim, al 80% de les hores del curs, i hagen obtingut una qualificació d'apte en la prova final, tindran dret a que els siga expedit un certificat d'aprofitament. En aquells casos en els quals no s'haja complit amb el requisit de l'assistència mínima no s'expedirà cap certificat.

Informació proporcionada per: Servei de Recursos Humans