Aplicació de la Llei de contractes del sector públic

20/05/2019 | RRHH
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Modalitat: presencial

Destinataris: PAS de l’UJI amb preferència del personal del Servei de Contractació i Assumptes Generals, Unitats de Gestió, Deganats i Direcció ESTCE, Servei de Gestió Econòmica i personal de serveis que gestionen contractació.

Objectius: Aprofundir en els aspectes més rellevants de la Llei 9/2017 de Contractes del Sector Públic i tractar qüestions relatives a la seua aplicació.

Continguts:

TEMA 1. Breus referències al impacte i novetats de la Llei 9/2017 de Contractes del Sector Públic.

TEMA 2. La universitat i l’àmbit subjectiu de la Llei.

TEMA 3. Aspectes generales dels contractes del sector públic: tipus de contractes, parts del contracte, objecte i divisió per lots, preu i valor estimat del contracte, perfil del contractant i la publicitat dels contractes.

TEMA 4. Tramitació del expedient de contractació: preparació, estudi de les consultes preliminars i adjudicació dels contractes, en especial els criteris de adjudicació.

TEMA 5. Procediments d’adjudicació: consideracions sobre el contracte menor i el desenvolupament del procediment simplificat.

TEMA 6. La nova regulació de la execució i modificació dels contractes.

TEMA 7. Racionalització de les compres públiques: central de contractació, sistemes dinàmics d’ adquisició i acords marc.

TEMA 8. Control de la contractació pública. Novetats del recurs especial de contractació.

Durada: 20 hores

Participants: mínim 10 i màxim 40 persones

Lloc: JB2008AA (FCJE)

Calendari: del 6 del maig al 5 de juny de 2019

Dies: dilluns i dimecres

Horari: de 13:00 h a 15:00 h

Professorat: Marta Oller Rubert (Dep. de Dret Públic), Pilar Batet Jiménez (Cap del Servei de Contractació i Central de Compres de la Excma. Diputació Provincial de Castelló).

Termini d’inscripció: del 19 de desembre de 2018 al 18 de febrer de 2019

Avaluació: al final del curs es farà una prova final en la que seran avaluats els coneixements dels estudiants. Per poder presentar-se a aquest examen és condició necessària haver assistit, com a mínim, al 80% de les hores del curs.

 Certificat: aquells estudiants que hagen assistit, com a mínim, al 80% de les hores del curs, i hagen obtingut una qualificació d'apte en la prova final, tindran dret a que els siga expedit un certificat d'aprofitament. En aquells casos en els quals no s'haja complit amb el requisit de l'assistència mínima no s'expedirà cap certificat.

Informació proporcionada per: Servei de Recursos Humans