Curs bàsic de protocol

25/01/2019 | RRHH
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Modalitat: semipresencial.

Destinataris: PAS de l’UJI amb preferència del personal del Gabinet de Rectorat i del PAS que col·labora amb els actes acadèmics.

Objectius: Conèixer l’organització, tant d’actes acadèmics com institucionals, de la Universitat mitjançant l’aplicació de la corresponent normativa protocol·lària.

Continguts:

-Tècniques d’organització d’actes.

- Seguretat de protocol.

- Mitjans materials.

- Tipus d’actes.

- Universitats  (Actes institucionals i vestit acadèmic).

Durada: 14 hores (10 hores presencials i 4 hores de treball autònom).

Participants: mínim 10 i màxim 20 persones.

Lloc: Sala de Juntes (3er pis edifici de Rectorat).

Calendari: 21 i 22 de gener de 2019.

Horari: de 9 a 14 hores.

Professorat: Carmen Fayos Cabañero (Cap d’Unitat d’atencions protocol·làries, Gabinet de la Rectora, Universitat de València) i Mª Emilia Bermejo Gregori (Tècnic de Protocol de la Universidad Miguel Hernández).

Termini d’inscripció: del 17 de desembre de 2018 al 7 de gener de 2019.

Avaluació: al final del curs es farà una prova final en la que seran avaluats els coneixements dels estudiants. Per poder presentar-se a aquest examen és condició necessària haver assistit, com a mínim, al 80% de les hores del curs.

Certificat: aquells estudiants que hagen assistit, com a mínim, al 80% de les hores del curs, i hagen obtingut una qualificació d'apte en la prova final, tindran dret a que els siga expedit un certificat d'aprofitament. En aquells casos en els quals no s'haja complit amb el requisit de l'assistència mínima no s'expedirà cap certificat.

Informació proporcionada per: Servei de Recursos Humans