Certificat digital

17/02/2022 | Registre General
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Què és i per a què serveix un certificat digital personal?

És un document electrònic expedit per una autoritat de certificació amb el qual es valida i certifica que una signatura electrònica es correspon amb una persona o entitat concreta.

Conté la informació necessària per a signar electrònicament i identificar al seu propietari amb les seves dades: nom, NIF, algorisme i claus de signatura, data d'expiració i organisme emissor.

També és molt útil per a firmar i xifrar missatges de correu electrònic segur i per al xifrat de documents en tot tipus d'aplicacions.

On he d’anar i què necessite per a aconseguir el meu certificat?

El Registre General de l’UJI és un punt de registre d'usuari (PRU) de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica, de la Generalitat Valenciana (ACCV).

L’emissió del certificat es fa de forma presencial i haureu d’identificar-vos mitjançant el vostre NIF, NIE o passaport espanyol, en vigor. Alternativament, si sou ciutadà o ciutadana d’un país estranger, haureu d’aportar el NIE i el passaport en vigor.

Una vegada comprovada la vostra identitat, al Registre General se us donarà el codi de generació per a poder descarregar-vos el certificat. Així mateix, rebreu informació per a fer la seu instal·lació i el pugueu el començar a utilitzar.

Informació proporcionada per: Registre General