L’UJI presenta l’informe de les accions del Pla propi d’inversions per a 2021

26/03/2021 | OTOP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Consell de Govern ha presentat l’informe de les accions del Pla Propi d’inversions per a 2021. Les inversions per a aquest any, que ascendeixen a 4,1 milions d’euros, inclouen sis actuacions. A més, s’ha incorporat al Pla prop d’un milió d'euros addicional per a la construcció de la Facultat de Ciències de la Salut, que complementa la línia de finançament de la Generalitat de 4,5 milions d'euros.

Les sis actuacions previstes són l’adequació de l’espai entre la Facultat de Ciències Humanes i Socials i l’edifici de gestió i el Servei d’Esports per a la creació d’una zona verda; l’adequació dels locals de l’Àgora que finalitzen el seu contracte de lloguer i el trasllat a aquests locals dels serveis de la Universitat, i l’ampliació dels espais destinats a investigació i transferència amb l’inici de la construcció d’un nou edifici dedicat a grups i instituts d’investigació i a empreses de valor afegit en la parcel·la que hi ha entre l’edifici d’investigació 2 i l’Espaitec.

També es preveuen actuacions en l’edifici de Rectorat per a l’adequació dels serveis que romandran en aquest edifici, millorar l’eficiència energètica i realitzar la correcció de les cobertes; actuacions per a la dotació i renovació d’equipament en laboratoris destinats tant a docència com a investigació, així com actuacions en els edificis JC1 i JC2 de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques i TI i TC de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, consistents en la rehabilitació de les cobertes, substitució d’equipament de climatització i instal·lació fotovoltaica.

Informació proporcionada per: Oficina Tècnica d'Obres i Projectes