Vull anar-me'n! i ara què he de fer?

10/11/2021 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Consulta les dates de les reunions informatives.

Aquesta és una important font d'informació de les particularitats de cadascun dels programes de mobilitat que ofereix l'UJI. En aquestes reunions a part d'allò més bàsic, tractaran qualsevol dubte que es plantegen els diferents estudiants que vagen, per la qual cosa és una gran oportunitat per a resoldre qualsevol qüestió que tingueres o tenir en compte qüestions que no havies considerat fins al moment.
A més, en aquestes reunions coneixeràs a les persones que et poden ajudar i assessorar en l'UJI, com el personal de l'Oficina de Relacions Internacionals, els coordinadors i tutors de mobilitat o alumnes que prèviament han passat per la mateixa experiència.

Has d'informar-te molt bé, seguint aquests passos:

  • Llegir a consciència la convocatòria, en la qual apareixen els requisits, terminis de sol·licitud i obligacions abans, durant i després de la mobilitat.
  • Assistir a la reunió informativa que convoque l'Oficina de Relacions Internacionals en relació al programa de mobilitat en el qual estigues interessat. Aquesta reunió s'anuncia en les xarxes socials de l'Oficina de Relacions Internacionals, en la pàgina web, o a través de l'aula virtual de mobilitat del teu grau.
  • Assistir, en el seu cas, a les reunions específiques que convoque el coordinador de mobilitat internacional de la teua titulació (rebran un email d'invitació indicant data, hora i lloc o s'anunciarà a través de l'aula virtual de mobilitat de la teua titulació).
  • Consultar amb freqüència la pàgina web de l'Oficina de Relacions Internacionals, on es publicaran les principals novetats relacionades amb cadascun dels programes de mobilitat.
  • Recorda consultar regularment el teu correu UJI, ja que els anuncis i principals comunicacions els rebràs allí.

 

¿Com puc informar-me sobre la universitat en la qual m'agradaria realitzar la mobilitat?

  1. La pàgina web de la universitat a la qual t'interessa anar. Allí trobaràs informació actualitzada sobre la seua oferta acadèmica i diferents programes o activitats pensades per als estudiants que realitzen una estada de mobilitat. Si la pàgina web de la universitat de destinació no et resol els teus dubtes, posa't en contacte amb l'Oficina de Relacions Internacionals de la universitat (en alguns casos faculteu o escola) en la qual vols realitzar la teua estada. Estaran encantats de resoldre qualsevol dubte que et puga sorgir i que no responga la seua pàgina web. 
  2. El coordinador de la mobilitat internacional de la teua titulació. Considera a més que moltes titulacions convocaran les seues pròpies reunions informatives cada curs per a resoldre les preguntes de tipus acadèmic dels seus estudiants.
  3. Altres alumnes de l'UJI que siguen en aquest curs (o hagen sigut en cursos anteriors) estudiants de mobilitat en la universitat en la qual estàs interessat, ja siga de la teua mateixa titulació o no.
  4. A través d'estudiants de mobilitat provinents de la universitat en la qual tens interès, que en aquest curs es troben realitzant una estada de mobilitat en l'UJI. L'Oficina de Relacions Internacionals pot informar-te durant aquest curs algun alumne de la universitat en la qual vols realitzar la teua mobilitat es troba en l'UJI.
Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals