20/02/2023 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Oficina de Relacions Internacionals (ORI) organitza activitats culturals d'internacionalització en l’UJI amb els estudiants estrangers d'intercanvi, que et poden ser molt útils per a una futura estada o simplement per internacionalitzar-te sense necessitat de viatjar. A més pots aconseguir entre 0,5 i 1,5 crèdits amb algunes d'aquestes activitats (pregunteu en incoming@uji.es ).

 • Programa de Mentors
  Si vols tindre un amic d'un altre país (pots triar la nacionalitat) en l’UJI i conèixer la seua cultura i ensenyar-li la nostra durant un semestre, fes-te mentor! El programa uneix estudiants per titulacions: un estudiant UJI (mentor) i un estudiant estranger d'intercanvi (mentee). Més informació si feu click ací.

 • Programa de Ràdio “El món a l’UJI”
  Si vols conèixer les experiències d'alumnes d'intercanvi UJI que acaben de tornar de la seua estada, les seues impressions, els seus consells i detalls útils de les universitats de destinació o països, escolta'ns cada dimarts en Vox UJI Ràdio o accedeix als programes pujats durant els últims anys a la web.

 • Presentacions de països
  Tots els dijous del primer semestre els estudiants d'intercanvi realitzen una presentació del seu país i cuinen plats típics per a la seua degustació. Si vols conèixer altres cultures i la seua gastronomia, vine a aquestes trobades i fes amics!.
  Interessats contacteu amb: incoming@uji.es

 • Marató de països
  Un dia concret del mes i durant 3 hores, es fan presentacions de països en sessions paral·leles (hi ha presentacions al mateix temps en diferents aules). Pots assistir a la del país o països que més t'interessen. Interessats contacteu amb: incoming@uji.es

 • Facebook
  Si vols fer amics d'altres països que vindran a l’UJI, que ja s’han tornat a casa o que estan ara mateix ací, pots unir-te al nostre Facebook.

 • Programa de Preparació cultural
  Si vols fer una presentació d'Espanya als alumnes estrangers entrants de primer semestre i aconseguir crèdits, contacta amb: incoming@uji.es

 • Cicle de cinema espanyol en col·laboració amb el SASC i SLT
  Al novembre i març/abril a les vesprades, hi ha sessions de cinema espanyol amb un debat final comentat per alumnes internacionals. Si vols saber la programació i conèixer alumnes estrangers, no dubtes en contactar-nos!
  Contacta amb: incoming@uji.es

 • Tallers interculturals
  Es tracta de dos tallers oferits als estudiants seleccionats per realitzar una estada Erasmus+. Els estudiants reben més informació dels tallers per correu electrònic.

 

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals