UJI

Jornades CRUE-Internacionalizació i Cooperació

Última modificació: 30/09/2016 | Font: ORI

És un plaer per a la Universitat Jaume I de Castelló acollir els pròxims dies 24 i 25 d'octubre la reunió sectorial d'Internacionalització i Cooperació de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE-IC).

Som una universitat jove que ha complit 25 anys, des de la seua creació per Llei 3/1991, de 19 de febrer. Des de llavors la UJI s'ha consolidat com a pionera en la utilització de les noves tecnologies de la informació -va ser la primera institució espanyola a tenir un servidor web públic- i es troba entre les primeres universitats d'Espanya en l'obtenció de recursos externs per a recerca i desenvolupament per professor.

La Universitat Jaume I és una universitat pública compromesa amb la internacionalització, treballem amb més de 250 Universitats estrangeres i quasi un 20% dels nostres egressats ha fet una estada docent en una altra universitat. A més, comptem amb 8 programes de Doble Títol Internacional. La Universitat Jaume I també té un compromís sòlid amb la cooperació universitària al desenvolupament i la solidaritat a través, per exemple, del seu Programa de Pràctiques Solidàries en Països Empobrits i el programa de voluntariat propi UJI-Voluntària.

La pròxima reunió de CRUE-IC és una ocasió més per a festejar l'efemèride dels primers vint-i-cinc anys de la UJI que, sens dubte, han representat una fita per a la ciutat de Castelló i el seu entorn. Durant aquestes jornades s'enfortirà, sens dubte, el compromís universitat-societat a través de l'activitat dels diversos Grups de Treball que integren la CRUE-Internacionalització i Cooperació.

Espere i desig que les sessions de treball siguen fructíferes i que els seus resultats ens permeten contribuir als reptes de futur que com a societat tenim plantejats.

Vaja des d'ací l'agraïment a totes les persones i col·laboradors que estan fent possible l'organització d'aquest esdeveniment i espere que gaudisquen del que la Universitat, la Ciutat i el seu entorn els ofereix.

 

Vicent Climent Jordà. 

Rector de la Universitat Jaume I.

.

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals