5 International Staff Training Week

25/03/2024 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha sigut part  del programa Erasmus des de 1994.  El programa ha passat per grans canvis. Els reptes del programa nou (21-27) ressalten la importància de col·laboració entre HEIs a través d'accions freqüents i noves.  

Per tant, amb l'objectiu de rebre a socis i explorar noves maneres de col·laboració, estem organitzant nostra 5 International Staff Training Week, del  17 al 21de juny de 2024. Les activitats estan enfocades a personal d'universitats tant sòcies com no sòcies, que vulguen conèixer més sobre les nostres instal·lacions, la gestió dels diferents programes de mobilitat  i els projectes i objectius de la institució que segueix les directrius de la nostra estratègia d'internacionalització.

Hem intentat organitzar un programa que incloga activitats lúdiques perquè els asistenes es coneguen entre si gaudint de la província i també de l'ambient local. 

Per favor tinguen en compte  que les mobilitats per a professorat no estan incloses durant aquest esdeveniment, només seran acceptades mobilitats de "training".

Esperem que puguen gaudir d'aquesta  setmana tant com nosaltres estem esperant a rebre'ls.

¡BENVINGUTS A CASTELLÓ!  

Programa provisional

Sol·licitud  (data límit 15 diciembre 2023)

 

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals