04/07/2024 | ORI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Què és el Family Programme?

El Family Programme busca connectar les famílies locals amb alumnat internacional, de manera que es fomente l’intercanvi cultural i lingüístic. El programa consisteix a acollir a casa vostra un/a alumne/a d’intercanvi i integrar-los com una persona més de la família duran la seua estada a la universitat. També rebreu una remuneració per part del programa.

 

Avantatges de participar en el programa:

Enriquiment cultural: Tindreu l’oportunitat de conéixer i comprendre millor els costums i tradicions d’altres països, adoptant d’aquesta manera una perspectiva global.

Practicar idiomes: Podreu practicar i millorar les vostres habilitats en altres llengües d’una manera natural i divertida, a través de la convivència i la comunicació diària.

Noves amistats: Teixireu llaços d’amistat que poden durar tota la vida, tant per a vosaltres com per als vostres fills i filles, amb persones de diverses parts del món.

Desenvolupament de valors familiars: Fomentareu l’empatia, la tolerància i la solidaritat a casa vostra.

Contribució a la comunitat universitària: Ajudareu l’alumnat a integrar-se millor a la nostra ciutat, construint un ambient acollidor i familiar que els permetrà sentir-se com si foren a sa casa.

 

Tenim el convenciment que la vostra participació serà una experiència gratificant i enriquidora per a tota la família. Podeu veure algunes experiències recents ací i en aquest enllaç.

L’únic requisit és residir a la ciutat de Castelló de la Plana.

Si esteu interessats en formar part del Family Programme, seguiu, per favor, els següents passos senzills:

  1. Omplir el formulari de sol·licitud (en castellà)
  2. Escriure una breu descripció de la vostra família: com sou i que us agrada fer al temps lliure, i envieu-la al correu d’ incoming@uji.es. Podeu incloure fotografies de casa vostra o d’activitats que feu amb la família. Aquesta descripció, anònima, serà facilitada a l’alumnat internacional quan sol·liciten participar al programa.

 

Volem agrair abans que res el vostre interès i suport a aquesta iniciativa meravellosa. Conjuntament, podem construir una comunitat més inclusiva i solidària.

Si voleu obtenir més informació, no dubteu a contactar-nos a través del correu incoming@uji.es o visitant-nos a l’Oficina de Relacions Internacionals (ORI).

 

Col·labora 

Informació proporcionada per: Oficina de Relacions Internacionals