UJI

Punts de recarrega per a vehicles elèctrics

Última modificació: 05/05/2021 | Font: OPGM

L’UJI disposa de catorze places al campus per a recarregar vehicles elèctrics. Podeu veure la seua distribució al campus en aquest plànol.

Són places de lliure accés, que pot utilitzar qualsevol persona. Per a fer-les servir cal respectar les instruccions d’ús.

A continuació s’indiquen les principals característiques, així com la forma de procedir per a utilitzar-les:

Facultat de Ciències de la Salut: davant l’accés principal de la Facultat hi ha quatre punts per a recarregar vehicles elèctrics,  dos punts de recàrrega monofàsics de 7200 W o trifàsics de 22000 W (depen del cablejat de l'usuari i de la capacitat de la bateria), amb presa de corrent de tipus Menneke, i altres dos punts de recàrrega monofàsics tipus Schuko de 2200 W. Per utilitzar-los cal passar per consergeria a deixar les dades i que us faciliten una tarjeta per desbloquejar el punt de recàrrega. El temps estimat de recàrrega és de 3 hores per les de càrrega ràpida i de 8-10 hores per les de 2200 W, depenent de la bateria del cotxe. En acabar heu de retirar el vehicle.

 

Facultat de Ciències Humanes i Socials: a la part dreta de la Facultat, entre l'edifici de la FCHS i la zona de raquetes, hi ha dos punts de recàrrega monofàsics de 7200 W o trifàsics de 22000 W (depen del cablejat de l'usuari i de la capacitat de la bateria), amb presa de corrent de tipus Menneke. Per utilitzar-los cal passar per consergeria a deixar les dades i que us faciliten una tarjeta per desbloquejar el punt de recàrrega. El temps estimat de recàrrega és de 3 hores. En acabar heu de retirar el vehicle.

 

Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals: a la part de darrere de l’edifici TD de l’ESTCE hi ha dos punts de recàrrega monofàsics de 7200 W o trifàsics de 22000 W (depen del cablejat de l'usuari i de la capacitat de la bateria), amb presa de corrent de tipus Menneke. Per utilitzar-los tan sols cal aparcar i connectar el vehicle. El temps estimat de recàrrega és de 3 hores. En acabar heu de retirar el vehicle.

 

Consell Social i Escola de Doctorat: al costat de l’accés principal a l’edifici hi ha dues places de recàrrega semiràpida de 7200 W, amb presa de corrent de tipus Menneke. Per a poder utilitzar-les cal demanar la targeta d’accés a consergeria de l’edifici, donar les dades que es demanen i seguir les instruccions que us donaran en consergeria. El temps de recàrrega és de 3 hores. En acabar heu de retirar el vehicle.

 

Edifici d'escomeses: a l'edifici d'escomeses hi ha dos punts de recàrrega monofàsics de 7200 W o trifàsics de 22000 W (depen del cablejat de l'usuari i de la capacitat de la bateria), amb presa de corrent de tipus Menneke. Per utilitzar-los cal avisar a seguretat i que desbloquege el punt de recàrrega. El temps de recarrega estimat es de 3 hores. En acabar heu de retirar el vehicle.

També hi ha dos punts de recàrrega amb presa de corrent monofàsica tipus Schuko de 220 W, de lliure ús. El temps estimat de recàrrega és de 8-10 hores. En acabar heu de retirar el vehicle.

Informació proporcionada per: Oficina de Prevenció i Gestió Mediambiental