UJI

Funda per la targeta de transport

Última modificació: 19/09/2018 | Font: OPGM

La mobilitat generada per la necessitat d'accedir als nostres campus universitaris s'ha convertit, en les últimes dècades, en un dels aspectes que més comprometen la sostenibilitat de les Universitats en diferents nivells. Els desplaçaments generats, tant per les persones com per les mercaderies, tenen efectes de diversa consideració a nivell ambiental, econòmic, social, de seguretat, etc.

Conscients d'açò, les universitats espanyoles treballen en xarxa per a establir polítiques comunes, línies estratègiques i mesures d'actuació. Des de 2010, la Comissió CRUE Sostenibilitat de l'Associació d'Universitats Espanyoles (CRUE) disposa del Grup de Treball Universitat i Mobilitat amb aquests objectius, i des de 2017, moltes d'aquestes universitats, entre les quals es troba l'UJI, també formen part de la Xarxa Europea d'Universitats per la Mobilitat Sostenible U-Mob, projecte impulsat per la Comissió Europea en el marc del seu Programa LIFE.

En el marc d'aquest programa, i aprofitant la “Setmana Europea de la mobilitat sostenible”, amb la finalitat de fomentar l'ús del transport públic es van a repartir unes fundes adhesives, que es poden adherir al mòbil, cartera, etc. per a poder guardar en ella la tarjea de transport públic, i tenir-la sempre accessible.

Podeu arreplegar aquestes fundes en les consergeries de les Facultats i l'Escola, així com en l'Oficina de Prevenció I Gestió Mediambiental (al costat del centre mèdic), fins a esgotar existències.

Informació proporcionada per: Oficina de Prevenció i Gestió Mediambiental