Oficina de Projectes Europeus i Internacionals

31/05/2023 | OPEI 02/06/2023 |
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Oficina de Projectes Europeus i Internacionals (OPEI) de la Universitat Jaume I està adscrita al Vicerectorat d'Investigació i forma part de l'Oficina de Cooperació en Recerca i desenvolupament Tecnològic (OCIT). La nostra funció principal és coordinar i promocionar projectes internacionals en els quals participe la comunitat investigadora de la Universitat Jaume I.

Des de l'OPEI ens encarreguem de proporcionar assessorament i suport als investigadors de l'UJI per a la preparació de projectes d'alta qualitat, amb la finalitat de competir amb èxit en convocatòries de finançament internacional, com les del Programa Horitzó Europa o més recentment la gestió de projectes del Programa Erasmus+ en la modalitat de cooperació entre institucions. D'aquesta manera, vetlem pel foment de la investigació i la projecció internacional de la universitat.

Actualitat Veure'n més
Recurs d'imatge conferencia-final-ethna index

Conferència final ETHNA System

El Menador espai cultural de Castelló ha acollit la conferència final del Projecte europeu ETHNA System, liderat per la Universitat Jaume I, i en la qual s'han presentat els resultats del seu treball de desenvolupament del Sistema ETHNA de Governança Ètica d'Investigació i Innovació, implementat en institucions sòcies i col·laboradores.

Recurs d'imatge erc-advanced-grant-bisquert index

Xips artificials de perovskita

El projecte contempla el desenvolupament d'un laboratori de nanofabricació amb escriptura làser, que millorarà les prestacions de l'Institut de Materials Avançats.

Recurs d'imatge educ-2 index

EDUC

La Universitat Jaume I ha clausurat la trobada transnacional de la European Digital UniverCity (EDUC) en la qual representants de les vuit universitats que integren el consorci han abordat durant dos dies l'estratègia de consolidació d'aquesta aliança universitària finançada per la Unió Europea.

Veure'n més
Informació proporcionada per: Oficina de Projectes Europeus i Internacionals