Renovació Segell Excel·lència

12/03/2015 | OPAQ
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
L'UJI rep la renovació del Segell d'Excel·lència Europea 500+

La Universitat Jaume I de Castelló rebrà dilluns 27 de juny de 2011 la renovació del Segell d’Excel·lència Europea 500+ per part del Club Excelencia en Gestión i l’Agència Nacional d’Avaluació, Certificació i Acreditació (ANECA). El rector, Vicent Climent, presidirà l’acte juntament amb Joaquín Membrado, en representació del Club Excelencia en Gestión, que es realitzarà a les 13 hores a la sala d’actes de l’Edifici de Postgrau i Consell Social. L'acte comptarà també amb l'assistència del conseller d'Hisenda i Administració Pública, José Manuel Vela, i el conseller d'Educació, Formació i Ocupació, José Ciscar.

L’acte de lliurament tancarà una Jornada de Portes Obertes, organitzada per l’UJI en col·laboració amb el Club Excelencia en Gestión, baix el títol de “La conquesta de l’excel·lència: ensenyaments de l’experiència de la Universitat Jaume I". La jornada començarà a les 11 hores i inclourà dues ponències, una sobre “Experiència de l’UJI amb el model EFQM: llums i ombres” i altra titulada “Les TIC com eina per l’eficiència i sostenibilitat en la UJI”.

La Universitat Jaume I de Castelló ha desenvolupat en els 20 anys des de la seua creació una trajectòria que ha obtingut, entre altres reconeixements, la concessió del Segell d’Excel·lència Europea 500+ en agost de 2008 i la seua renovació en maig de 2010, ja que l’excel·lència i la qualitat han sigut objectius prioritaris per a l’UJI des dels seus inicis.

Concebudes com un exercici de responsabilitat corporativa, les polítiques de qualitat aplicades en la Jaume I s’orienten a aconseguir majors quotes de satisfacció de la societat. Per aquest motiu, l’excel·lència en la gestió de la qualitat té com a principal objectiu aconseguir que els diferents processos de gestió, docents, d’investigació i culturals satisfaguen les necessitats i expectatives dels seus grups d’interés.

L’excel·lència en la Universitat Jaume I recull la pràctica totalitat d’àmbits i processos universitaris i implica a la immensa majoria de la comunitat universitària en un objectiu comú de responsabilitat institucional i voluntat de millorar. L’experiència de l’UJI en la gestió de la qualitat ofereix importants oportunitats a empreses i institucions per aprendre exemples de bones practiques que es poden implantar en altres organitzacions.

Les persones interessades a participar en la jornada es poden inscriure en la següent adreça web: http://www.estrategia.uji.es/efqm.html i tota la informació de la jornada està a la página: http://www.clubexcelencia.org/Portals/0/informacion/JPA_UJI_Agenda.htm