L’UJI revalida per segona vegada el segell d’excel·lència Europea 500+, màxima distinció per qualitat

27/03/2015 | OPAQ
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

EFQMLa Universitat Jaume I ha renovat per segona vegada consecutiva el màxim segell or d’excel·lència en la gestió segons el model EFQM, el segell d’excel·lència Europea 500 +, que va obtenir l’any 2008 i que va revalidar millorant la puntuació en 2010.

Després de l’última avaluació externa, realitzada aquesta setmana, l'UJI , que ja va ser pionera en aquest model de gestió reconegut pel món empresarial i que també s’utilitza per les grans institucions, referma així el seu compromís amb la qualitat i la millora contínua. De fet, en aquesta ocasió els avaluadors externs han destacat la capacitat de la Jaume I i del seu Consell de Direcció de continuar mantenint una política i estratègia sostinguda al llarg del temps en la recerca de l'excel·lència. Així mateix, han assenyalat que aquesta aposta que ha fet i manté l'UJI és especialment valorable en moments de dificultats com l'actual en què hi ha moltes organitzacions que deixen els projectes de millora contínua en un segon pla.

Aquest model de gestió mesura els resultats clau de les organitzacions, però també tota una sèrie d’agents facilitadors, como són els processos, el lideratge, les aliances, les persones i la política i estratègia. D'aquesta manera, l'UJI continua avançant en la seua aposta sent coneixedora que aquesta serà la que li permeta oferir un millor servei a la societat.