Presentació Programes de Pràctiques Internacionals

04/11/2022 | OIPEP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Programes de pràctiques internacionals. Què fem?

L’OIPEP gestiona programes de pràctiques internacionals dirigits a l’estudiantat de totes les titulacions oficials de la Universitat Jaume I, amb destinacions a entitats de dins i fora de la Unió Europea.

Gestionem programes com Erasmus+ Pràctiques o el programa propi UJI-World, i altres dirigits cap a  l’emprenedoria com el Programa University Junior International Entrepreneurs – UJIE. També oferim difusió de programes externs de pràctiques internacionals com les pràctiques del Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació.

Quins són els programes disponibles?

Visita l’apartat de Convocatòries per a saber-ne més sobre els programes de pràctiques internacionals que gestionem o als quals donem difusió des de l’OIPEP. 
Si eres una empresa o organització interessada a participar en els nostres programes de pràctiques internacionals, visita la secció Informació per a entitats (assegura't d’estar a la versió en anglès).
Si eres tutor o tutora UJI i tutoritzes a alumnes de programes de mobilitat en pràctiques internacionals, pots obtindre informació i documentació a la secció Informació a tutors i tutores UJI
Si eres participant en programes de pràctiques internacionals, obtindràs informació i documentació important en la secció Informació a participants.

Marxo de pràctiques internacionals, però sense programa.

Si vols realitzar les teues pràctiques curriculars internacionals però no pots adscriure't a cap dels nostres programes de pràctiques internacionals, pots trobar informació sobre com proposar una entitat per a realitzar les pràctiques en la secció d'Informació per a l'estudiantat de Pràctiques Externes. 

Si vols realitzar les pràctiques extracurriculars internacionals fora de programa, pots contactar amb la Fundació Universitat-Empresa (FUE-UJI)

Per a més oportunitats de pràctiques fora de programa per a titulats, podeu consultar ací 

Més dubtes?

Si tens dubtes sobre els programes de pràctiques internacionals que gestionem, pots escriure'ns un correu electrònic a erasmuspractiques@uji.es, o cridar al telèfon +34964387100/7062/7064.