Programa Impuls Rural

13/04/2022 | OIPEP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

DESCRIPCIÓ DEL PROGRAMA

Impuls Rural (Innovative Internships at Rural Towns) es dirigeix a aquell estudiantat que vol aprendre mitjançant la realització de pràctiques externes, concordes amb els seus estudis i qualificació, en Entitats Locals (Ajuntaments, mancomunitats) però que, per estar emplaçades en xicotetes poblacions rurals, són desconegudes i tenen dificultats per a atraure el talent.

L'objectiu del Programa és acostar i facilitar la trobada d'aqueixes demandes i ofertes de talent, experiència laboral i convivència en un entorn rural amb elevada qualitat de vida orientat als qui desitgen afrontar el repte d'una pràctica inèdita en l'acadèmic, en el professional i en el personal.

En aquest context s’ha establert un programa adreçat a estudiantat per a la realització de pràctiques externes, acords amb les seus estudis i qualificació, en entitats locals (Ajuntaments/Mancomunitats) (modalitat A) així com per a pràctiques dels graus en mestre/a en entorns rurals (modalitat B), ubicades en poblacions d’interior de la província de Castelló menors de 3.000 habitants.

Aquest programa està:

  • Inspirat en el “Projecte Desafiament” de la Universitat de Saragossa.
  • Vinculat al Pla d'Acció de Govern i Línies de Govern de l'UJI i al Pla institucional Provincial de la Diputació de Castelló.
  • Inspirat i té com a antecedent en el projecte Talent Rural 2020 implementat per l'UJI i la Diputació de Castelló.

     

Experiències de l'alumnat participant en el programa (enllaç a YouTube)