Modalitat i Fases del programa

23/10/2023 | OIPEP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Modalitat

  • Format híbrid en el qual es podrà combinar la modalitat en línia mitjançant aula virtual amb accions presencials en funció de les necessitats i característiques de mentorats/des i mentors/es.


Fases 

► Formació prèvia: format híbrid (aula virtual i tutories presencials) dels tres temes.

  • Taller autodiagnòstic per a la cerca d'ocupació. 
  • Taller currículum: noves tendències. 
  • Taller de processos selectius i entrevista. 

 Tutories presencials: 
Taller autodiagnòstic per a la cerca d'ocupació. 6 de març de 12 a 14h. Aula TD1203AA ESTCE
Taller currículum: noves tendències. 7 de març 10 a 12h. Aula TD1203AA ESTCE
Taller de processos selectius i entrevista. 8 de març de 10 a 12h. Aula TD1203AA ESTCE

Materials audiovisuals: s'han elaborat dos vídeos curts nous de 6-7 minuts de duració, en els quals s'ofereixen unes “píndoles per a l'ocupabilitat”. L'objectiu és que els candidats i candidates milloren la seua autoeficàcia per a la cerca d'ocupació i disposen d'un suport més amé i sintètic. Aquestes dos noves píndoles es sumen a les quatre que es van elaborar en l'anterior programa Preocupa't-e de l'any 2021.

Fase Speed Training Interview

► Fase de Mentoring professional

Mentors/es professionals ajudaran les persones participants a desenvolupar competències professionals i personals, confirmar/orientar interessos professionals, conèixer més en profunditat un sector i lloc de treball i recomanar plans d'acció a mitjà termini.

Els/les mentors/es se seleccionaran entre titulats/des de la Universitat Jaume I amb 5 anys d'experiència professional en un àmbit funcional o sector on puguen aportar la seva experiència al nostre estudiantat.

Materials escrits: per a poder aprofitar al màxim aquesta fase, s'han elaborat unes guies de suport tant per als mentors i mentores com per a els/les mentorats i mentorades:

 

INSCRIU-TE ACÍ