Ocuparty estudiants / titulats

23/07/2021 | OIPEP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Logo Ocuparty

Cerques augmentar la teua ocupabilitat?

Vols establir contacte amb empreses del teu sector?

Consulta d’empreses de pròxims Ocuparty i inscripció:

Sol·licitud OCUPARTY

Ocuparty és un nou sistema pel qual l’alumnat i els titulats i titulades UJI comptaran amb una nova possibilitat d’augmentar les seues possibilitats de trobar ocupació qualificada per a complir les seues expectatives laborals.

Com a estudiant o estudianta d’últims cursos i/o titulat o titulada de l’UJI tant de grau, llicenciatura o diplomatura com de postgrau, pots establir contacte amb empreses del nostre entorn, nacionals i internacionals, interessades a trobar personal qualificat tant per a pràctiques com per a beques o contractes professionals.

En les sessions d’Ocuparty les empreses vénen al campus i disposen d’una hora per a fer una presentació corporativa de la seua entitat en la qual exposen qui són, la seua política de contractació, perfils professionals que estan representats en la seua organització, els seus plans de futur i els seus processos selectius, entre altres.

A més, si eres estudiant o estudianta, pots convalidar l’assistència a les presentacions per crèdits de lliure configuració d’aquesta manera: assistència a 10 presentacions 0,5 crèdits.

Qüestionari d’avaluació d'accions de formació