Ocuparty Empreses

16/05/2019 | OIPEP
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Logo Ocuparty

Cerqueu futurs professionals qualificats? 

Desitgeu que formen part de la vostra plantilla? 
Voleu donar-vos a conèixer?

[Sol·licitud OCUPARTY A (PDF)]

[Sol·licitud OCUPARTY B (PDF)]

Ocuparty pretén ser un facilitador del contacte entre l’empresa i els titulats i titulades i l’alumnat d’últims cursos. Les empreses comptaran de manera sistemàtica amb un servei de reclutament de personal altament qualificat, a més de la agència de colocació

Titulacions UJI

Studies at University

El programa tracta d’agilitzar i sistematitzar un mitjà d’accés al talent. El campus està a la vostra disposició per a donar a conèixer els vostres serveis i la vostra activitat productiva dins de la comunitat universitària i, d’altra banda, contactar i captar el personal qualificat necessari per a la vostra organització.

La vostra empresa aconseguirà visibilitat i publicitat dins del campus i comptarà amb una forma directa de reclutament per a pràctiques externes o contractes laborals.

L’Oficina d’Inserció Professional i Estades en Pràctiques s’encarrega de realitzar les gestions d’espais, difusió entre la comunitat universitària, control de mitjans tecnològics, etc.

Opció A. Presentacions corporatives + preselecció

  1. Presentacions corporatives. Una bona oportunitat per a donar a conèixer la vostra empresa, la política de contractació, les previsions de contractació i els processos selectius per a incorporar titulats entre els potencials recursos humans qualificats. Disposareu d’una hora per a fer la presentació. Podreu usar el material multimèdia que necessiteu i triar la titulació o titulacions on voleu fer la presentació.
  2. Preselecció. En un breu període després de la presentació corporativa, l’empresa cita de nou al campus els titulats i titulades interessats que hagen sigut seleccionats mitjançant el currículum, entre les persones assistents a la presentació, per a una primera entrevista (a realitzar per l’empresa) dins del seu procés selectiu.  

Opció B. Docència a l’aula

  1. Docència a l’aula. Una bona oportunitat per a donar a conèixer la vostra empresa és la participació en la docència d’alguna assignatura impartida en una titulació de la Universitat Jaume I durant el curs acadèmic, amb la finalitat d’introduir, ampliar i aprofundir conceptes, eines i recursos entre l’estudiantat.
  2. La durada i el nombre de sessions vindran definits per les necessitats formatives.
  3. Podreu usar el material multimèdia que desitgeu prèviament sol·licitat.
  4. L’Oficina d’Inserció Professional i Estades en Pràctiques s’encarregarà de la difusió de la sessió i de gestionar el contacte amb el professorat de la titulació a la qual va dirigida la docència.  

Cronograma-calendari en línia

La reserva de data i horari s’ha de sol·licitar amb un mes d’antelació.

Si la vostra entitat vol participar en Ocuparty de la Universitat Jaume I ha de fer-nos arribar:

La sol·licitud firmada per a realitzar l’activitat, on no heu d’oblidar fer constar:

  • Elecció de les titulacions (la titulació en cas d’optar per l’opció B) a les quals va dirigida la presentació/ docència.
  • Emplenar les dades de l’empresa.
  • Elecció en els horaris disponibles (hipervincle als horaris disponibles).

Heu de fer-nos arribar la sol·licitud per correu postal amb la firma original del representant de l’empresa, però per a agilitzar el procés ens la podeu enviar escanejada a l’adreça electrònica següent: ocupacio@uji.es

Qüestionari d'avaluació d'Ocuparty per a les entitats