Director: Xavier Ginés Sánchez (Dep. de Filosofia i Sociologia)
Hores: 128 h
Modalitat: semipresencial
Import de matrícula: 500 euros públic general; 475 euros estudiantat UJI i AlumniSAUJI Premium
Dates de realització: del 19 de novembre de 2021 al 24 d'abril de 2022
Descarregar el Calendari-horari en format PDF.
Certificació: certificat d'un curs de formació continuada emès per l'Oficina d'Estudis de la Universitat Jaume I. Compta amb el reconeixent de 2 crèdits optatius per a graus UJI.
Informació acadèmica: Xavier Ginés Sánchez, fgines@uji.es
PROGRAMA
PROFESSORAT
INFORMACIÓ DEL CURS
Destinataris i preferències de selecció: Persones aficionades o professionals de la cuina. Persones titulades en Turisme, Publicitat i les Relacions Públiques, Comunicació Audiovisual o una altra formació orientada al sector serveis.
Dates de realització: Del del 19 de novembre de 2021 al 24 d'abril de 2022
Lloc de realització: Aula de la Universitat Jaume I i Restaurant Pou de Beca, la Vall d'Alba
Descarregar el Calendari-horari en format PDF.
Horari de realització del curs: Classes teòriques en format en línia els divendres vesprada i dissabtes matí. Classes pràctiques presencials 6 díes.
Nombre de participants: màxim 12 alumnes.
Metodologia: Classes teòriques en línia i classes presencials que combinen pràctica i visites al territori.
Criteris d'avaluació: Avaluació contínua i treball final.
DÍPTIC INFORMÁTIC EN FORMAT PDF
Import: 500 euros.
Import reduït: si estàs matriculat en l'UJI o eres membre d'AlumniSAUJI-PREMIUM 475 euros.
Data límit: 2 de novembre de 2021
Documentació necessària: Si no has estudiat mai en aquesta Universitat has de presentar el teu DNI escanejat per les dues cares. El DNI es ha d'entregar per REGISTRE telemàtic mitjançant una sol·licitud genèrica dirigida a aquesta OFICINA D'ESTUDIS. Pots fer-ho punxant en https://ujiapps.uji.es/reg/rest/publicacion/solicitud_generica
PREINSCRIPCIÓ EN LÍNIA fins 2 de novembre de 2021 en la web PREINSCRIPCIÓ
ADMISSIÓ: 4 de novembre
PAGAMENT DE MATRÍCULA: del 4 a l 10 de novembre de 2021