Gastroagràries: Escola de Cuina Rural Cursos de Formació Continuada. Curs 2021/2022 - semestre 1

21/09/2021 | ODE
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Director: Xavier Ginés Sánchez (Dep. de Filosofia i Sociologia)

Hores: 128 h

Modalitat: semipresencial

Import de matrícula: 500 euros públic general; 475 euros estudiantat UJI i AlumniSAUJI Premium

Dates de realització: del 19 de novembre de 2021 al 24 d'abril de 2022

Descarregar el Calendari-horari en format PDF.

Certificació: certificat d'un curs de formació continuada emès per l'Oficina d'Estudis de la Universitat Jaume I. Compta amb el reconeixent de 2 crèdits optatius per a graus UJI.


Informació acadèmica: Xavier Ginés Sánchez, fgines@uji.es

PROGRAMA

  1. Patrimoni gastronòmic i turisme
  2. Turisme i experiència
  3. A les esquenes de gegantes
  4. Coneixement popular i territori
  5. Recursos: geografia, geologia i patrimoni cultural
  6. Gestió empresarial, aterrem
  7. Cultura i territori. Una oportunitat per a la cultura en temps de canvi
  8. Un país a la cassola
  9. Tècniques bàsiques de cuina
  10. El nostre camp, la història i les noves sendes
  11. La Tradición en nuestra cocina, ponemos sentimientos a las recetas
  12. La singularidad como valor, las certificaciones que nos destacan
  13. El ramat de transhumància

PROFESSORAT

  • Xavier Ginés Sánchez
  • Vicent A. Querol Vicente
  • Emma Gómez Nicolau
  • Marina Requena Mora
  • Juan Bautista Ferreres Bonfill
  • Miquel Ángel López Navarro
  • Albert López Monfort
  • Miguel Ángel Moliner Tena
  • Nicolás Barreda Barrachina
  • Blas Agut Capdevila
  • Eulogi Peiró Escrivà
  • Sònia Gil Tena
  • Fernando Robles Monforte

INFORMACIÓ DEL CURS

Destinataris i preferències de selecció: Persones aficionades o professionals de la cuina. Persones titulades en Turisme, Publicitat i les Relacions Públiques, Comunicació Audiovisual o una altra formació orientada al sector serveis.

Dates de realització: Del del 19 de novembre de 2021 al 24 d'abril de 2022

Lloc de realització: Aula de la Universitat Jaume I i Restaurant Pou de Beca, la Vall d'Alba

Descarregar el Calendari-horari en format PDF.

Horari de realització del curs: Classes teòriques en format en línia els divendres vesprada i dissabtes matí. Classes pràctiques presencials 6 díes.

Nombre de participants: màxim 12 alumnes.

Metodologia: Classes teòriques en línia i classes presencials que combinen pràctica i visites al territori.

Criteris d'avaluació: Avaluació contínua i treball final.

DÍPTIC INFORMÁTIC EN FORMAT PDF


PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

Import: 500 euros. 
Import reduït: si estàs matriculat en l'UJI o eres membre d'AlumniSAUJI-PREMIUM 475 euros.

Data límit: 2 de novembre de 2021

Documentació necessària:  Si no has estudiat mai en aquesta Universitat has de presentar el teu DNI escanejat per les dues cares.  El DNI es ha d'entregar per REGISTRE telemàtic mitjançant una sol·licitud genèrica dirigida a aquesta OFICINA D'ESTUDIS. Pots fer-ho punxant en https://ujiapps.uji.es/reg/rest/publicacion/solicitud_generica

PREINSCRIPCIÓ EN LÍNIA fins 2 de novembre de 2021 en la web PREINSCRIPCIÓ 

ADMISSIÓ:  4 de novembre 

PAGAMENT DE MATRÍCULA: del 4 a l 10 de novembre de 2021


Oficina d'Estudis (OdE). Universitat Jaume I
Adreça electrònica: estudispropis@uji.es . Pàgina web: http://www.estudispropis.uji.es
Tel. (+34) 964 38 7230,  (+34)  964 72 9454 , (+34) 964 72 9456.
Edifici de Rectorat (despatx RR0124SD). Campus del Riu Sec. Avinguda Vicent Sos Baynat s/n. 12071 Castelló de la Plana

 

Informació proporcionada per: Oficina d'Estudis