11/10/2022 | ODE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge pla_UJI_salut_integral index

Pla UJI-Salut Integral

L’objectiu és fomentar l’interès per millorar els estils de vida saludables i sostenibles entre els membres de la comunitat universitària i que, a la vegada, es transformen en agents de salut del seu entorn pròxim.  

Recurs d'imatge setmana-europea-esport index

Setmana Europea de l’Esport #BEACTIVE

L’UJI va celebrar del 23 al 30 de setembre la Setmana Europea de l'Esport per a fomentar l'activitat física i els bons hàbits alimentaris entre la població.

Recurs d'imatge reunio-SAMEurope index

Reunió SAMEurope

L'UJI ha acollit la cinquena reunió transnacional del projecte SAMEurope, que té com a objectiu que els estudiants esportistes d'elit puguen beneficiar-se dels programes Erasmus+ de mobilitat europea compatibilitzant els seus estudis amb el seu pla d'entrenament en les universitats de destí.

Recurs d'imatge premis_fta index

La Fundación Trinidad Alfonso convoca els premis 2022-2023 per a la promoció de l’esport universitari

La Universitat Jaume I de Castelló amb la resta d'universitats valencianes que formen part del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari, a través dels seus respectius serveis d'esports, han obert les dues convocatòries dels Premis Fundació Trinidad Alfonso (FTA) per a la promoció de l’esport universitari.

Recurs d'imatge universitat-estiu-esport-2 index

Curs «Noves tecnologies en l'esport»

Les noves aplicacions de programari aporten informació de tota mena als esportistes d'elit i els clubs professionals. Així ho han demostrat els professionals del sector que han participat en la segona jornada del curs «Noves tecnologies en l'esport», de la Universitat d’Estiu de l'UJI.

Recurs d'imatge universitat-estiu-esport index

Universitat d'Estiu: «Noves tecnologies en l’esport»

La Universitat Jaume I ha iniciat a Benicàssim el curs «Noves tecnologies en l'esport», una cita amb la qual es pretén mostrar la importància que juguen els nous descobriments tecnològics en el desenvolupament professional de l'esport.

Recurs d'imatge repte-dies-bici index

Repte 30 dies en bici

El repte estarà actiu del 17 d’abril al 17 de maig i per a participar només cal descarregar l’app de Ciclogreen i enregistrar-hi els desplaçaments en bicicleta amb el codi «ujiwin».

4 d'abril: Dia de l’esport a l’UJI

El Servei d'Esports donarà accés lliure a les instal·lacions esportives per celebrar el dia de l'esport

Recurs d'imatge finals_CADU index

L'equip de futbol guanya per segona vegada consecutiva el Campionat Autonòmic d'esport Universitari (CADU)

La Universitat Jaume I ha aconseguit classificar-se al Campionat d'Espanya Universitari (CEU) en futbol masculí. Els equips d'handbol femení i vòlei masculí van aconseguir el subcampionat autonòmic, però es quedaran fora dels Campionats d'Espanya.

Recurs d'imatge premi-gestors index

Recepció VIII Premis a la Gestió de l'Esport (Premis Comunitat Valenciana 2022)

Recepció del premi Comunitat Valenciana 2022 a la iniciativa en l'àmbit de la formació, investigació e innovació en la gestió de l'esport

Recurs d'imatge fue-congres-marca-territori-esport index

Congrés Internacional Marca, Territori i Esport

La Universitat Jaume I celebra els dies 10 i 11 de novembre la segona edició del Congrés Internacional Marca, Territori i Esport, organitzat pel grup d'investigació ENCOM i el Departament de Ciències de la Comunicació amb el patrocini de la Diputació Provincial de Castelló i la Càtedra Endavant Villarreal CF de l'Esport.

Recurs d'imatge semana_europea_deporte22 index

L’UJI se suma a la Setmana Europea de l'Esport

L’UJI se suma del 23 al 30 de setembre a la Setmana Europea de l’Esport a través d’una sèrie d’activitats que ha programat el Servei d’Esports per a qualsevol persona interessada i de manera gratuïta.

Recurs d'imatge congreso_Torrevieja2022 index

8é congrés de gestió de l'esport

4t congrés estatal de gestió de l'esport

Recurs d'imatge premi index

L'ESFE rep el premi Comunitat Valenciana 2022

L'ESFE rep el premi Comunitat Valenciana 2022 a la iniciativa en l'àmbit de la formació, investigació e innovació en la gestió de l'esport

Informació proporcionada per: Oficina d'Estudis