Escola de Formació Esportiva (ESFE)

12/06/2023 | ODE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’Escola de Formació Esportiva (ESFE) es crea com a projecte formatiu amb la funció principal de coordinar tota la formació de nivell universitari que està relacionada amb l’àmbit de l’esport i la vida saludable: activitat esportiva, salut, gestió d’entitats esportives, aspectes legals, màrqueting, comunicació, etc.

La normativa específica que regula el funcionament de l'ESFE queda recollida en el Reglament Escola Formació Esportiva

La gestió acadèmica de l'oferta de cursos es regeix pel que s'estableix en el Reglament sobre ensenyaments propis i de formació permanent de la Universitat Jaume I i la de la resta d'activitats pels Reglaments corresponents que les regulen.

Notícies relacionades Veure'n més
Recurs d'imatge premis_fta index

La Fundación Trinidad Alfonso convoca els premis 2022-2023 per a la promoció de l’esport universitari

La Universitat Jaume I de Castelló amb la resta d'universitats valencianes que formen part del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari, a través dels seus respectius serveis d'esports, han obert les dues convocatòries dels Premis Fundació Trinidad Alfonso (FTA) per a la promoció de l’esport universitari.

Recurs d'imatge universitat-estiu-esport-2 index

Curs «Noves tecnologies en l'esport»

Les noves aplicacions de programari aporten informació de tota mena als esportistes d'elit i els clubs professionals. Així ho han demostrat els professionals del sector que han participat en la segona jornada del curs «Noves tecnologies en l'esport», de la Universitat d’Estiu de l'UJI.

Recurs d'imatge pla_UJI_salut_integral index

Pla UJI-Salut Integral

L’objectiu és fomentar l’interès per millorar els estils de vida saludables i sostenibles entre els membres de la comunitat universitària i que, a la vegada, es transformen en agents de salut del seu entorn pròxim.  

Veure'n més
Informació proporcionada per: Oficina d'Estudis
Recurs d'imatge accio MEGABANNERS2

Escola de Formació Esportiva (ESFE)