Escola de Formació Esportiva (ESFE)

29/09/2023 | ODE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’Escola de Formació Esportiva (ESFE) es crea com a projecte formatiu amb la funció principal de coordinar tota la formació de nivell universitari que està relacionada amb l’àmbit de l’esport i la vida saludable: activitat esportiva, salut, gestió d’entitats esportives, aspectes legals, màrqueting, comunicació, etc.

La normativa específica que regula el funcionament de l'ESFE queda recollida en el Reglament Escola Formació Esportiva

La gestió acadèmica de l'oferta de cursos es regeix pel que s'estableix en el Reglament sobre ensenyaments propis i de formació permanent de la Universitat Jaume I i la de la resta d'activitats pels Reglaments corresponents que les regulen.

Notícies relacionades Veure'n més
Recurs d'imatge reunio-SAMEurope index

Reunió SAMEurope

L'UJI ha acollit la cinquena reunió transnacional del projecte SAMEurope, que té com a objectiu que els estudiants esportistes d'elit puguen beneficiar-se dels programes Erasmus+ de mobilitat europea compatibilitzant els seus estudis amb el seu pla d'entrenament en les universitats de destí.

Recurs d'imatge premis_fta index

La Fundación Trinidad Alfonso convoca els premis 2022-2023 per a la promoció de l’esport universitari

La Universitat Jaume I de Castelló amb la resta d'universitats valencianes que formen part del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari, a través dels seus respectius serveis d'esports, han obert les dues convocatòries dels Premis Fundació Trinidad Alfonso (FTA) per a la promoció de l’esport universitari.

Recurs d'imatge pla_UJI_salut_integral index

Pla UJI-Salut Integral

L’objectiu és fomentar l’interès per millorar els estils de vida saludables i sostenibles entre els membres de la comunitat universitària i que, a la vegada, es transformen en agents de salut del seu entorn pròxim.  

Veure'n més
Informació proporcionada per: Oficina d'Estudis
Recurs d'imatge accio MEGABANNERS2

Escola de Formació Esportiva (ESFE)