Convocatòria 2022 d'ajudes del Programa UJI.>LAB Impuls de valorització i transferència de resultats d'investigació

Dades de la Convocatòria

Entitat convocantUniversitat Jaume I

Nom de l’actuació: Convocatòria d'ajudes del Programa UJI.>LAB Impuls de valorització i transferència de resultats d'investigació.

ObjectiuSituar tecnologies de titularitat UJI en millors condicions per a la seua transferència, per a rebre inversions externes per al seu desenvolupament i implementació o per a possibilitar la constitució d'una Empresa de Base Tecnològica.

Documentació:
Web de la convocatòria: Des d’ací es pot accedir al lloc web on es publica la convocatòria.

Terminis: El termini per a la presentació de la sol·licitud de participació, juntament amb la memòria, s’iniciarà l’1 de juny de 2022 i conclourà el 30 de juny de 2022.

Les sol·licituds s’han de presentar a través del procediment electrònic (Acció 4.2) 1. Sol·licitud d’ajut del Programa UJI.>LAB Impuls» de la Seu Electrònica de la Universitat Jaume I.

Import màxim per projecte: Per a la convocatòria 2022 es concediran un màxim de dues ajudes, amb un import màxim per projecte de 50.000 € i un import total màxim de 100.000 €, condicionat a l’existència de crèdit en els pressupostos de la Universitat Jaume I per a les anualitats 2023 i 2024.

Requisits dels projectes: Els projectes han de partir d’un resultat d’investigació previ, del qual existeix comunicació d’invenció a l’OCIT anterior a l’1 de juny de 2022.

No es finançaran projectes amb caràcter marcadament investigador, però sí projectes que continguen activitats de tipus demostratiu que permeten reduir les incerteses sobre la viabilitat tècnica i comercial de la tecnologia desenvolupada. En aquest sentit, els projectes presentats han de posseir un nivell de maduresa entre 3 i 5 en l’escala Technology Readiness Level (TRL). L’objectiu és superar els nivells següents, fins atènyer nivells de TRL6 o TRL7.

Tipologia de projectes:
Es podran sol·licitar projectes de prova de concepte que contemplen alguna de les següents activitats:

a) Validació de tecnologia en laboratori.

b) Validació de tecnologia en un entorn rellevant (entorn industrialment rellevant en el cas de tecnologies habilitadores clau).

c) Demostració de tecnologia en un entorn rellevant (entorn industrialment rellevant en el cas de tecnologies habilitadores clau).

d) Demostració del prototip de sistema en un entorn operatiu.
 
Assessorament especialitzat: Addicionalment, als projectes seleccionats se’ls prestarà assessorament especialitzat que aporte la visió comercial i de desenvolupament de negoci de la tecnologia.
 
Durada i data d'inici dels projectes: La durada màxima dels projectes serà de 18 mesos. La data d’inici s’indicarà en la resolució de concessió, no podent ser anterior a l’1 de gener de 2023.
 
Despeses subvencionables: Consulteu l’article 3 de la convocatòria.
 
Suport: Per a qualsevol dubte sobre la convocatòria podeu dirigir-vos a:

Laura Agea
lagea@uji.es
Ext. 7367