Convocatòria UJI-I3 de procediment selectiu per a incorporació de personal investigador, Acció 3.3 del Pla de Promoció de la Investigació de l’UJI per a l’any 2021 Ajuda a l'incorporació de RRHH

Terminis: El termini finalitza el 17 de setembre de 2021

Dades de la Convocatòria

Entitat convocant: Universitat Jaume I

Nom de l’actuació: RESOLUCIÓ del Rectorat de la Universitat Jaume I, per la qual es fan públiques les bases de la convocatòria UJI-I3 de procediment selectiu per a incorporació de personal investigador, Acció 3.3 del Pla de Promoció de la Investigació de l’UJI per a l’any 2021, aprovades per acord del Consell de Govern, en la reunió núm. 3/2021 de 25 de març.

Objectiu: Regular el procediment per a la incorporació de personal investigador amb una trajectòria i qualitat reconegudes a la Universitat Jaume I d’acord amb l’article 3 del «Document de Carrera Docent i Investigadora».

Documentació: Convocatòria

Web: Des d’ací es pot accedir al lloc web on es publica la convocatòria i la resta de documents associats al procediment..

Terminis: El termini per a presentar la sol·licitud comença el 24 d'abril i finalitza el 17 de setembre de 2021.

Característiques del programa:
  • El nombre màxim de places que es podran dotar per aplicació d’aquest programa per a 2021, és de 14; 7 per a professorat titular d’universitat i 7 per a professorat contractat doctor.
  • Les places de PDI es dotaran amb la figura en la qual estiga acreditada la persona candidata proposada pel grup d’investigació.
  • La contractació tindrà lloc una vegada finalitzat el contracte actual del candidat.

Requisits de les persones sol·licitants: Pot sol·licitar la dotació de una plaça de PDI mitjançant aquest programa el personal investigador coordinador d’un grup inscrit en el Registre de Grups d’Investigació de la Universitat Jaume I. En el cas que la persona que figura com a candidata siga coordinadora d’un grup inscrit en el Registre de Grups d’Investigació de la Universitat Jaume I, la sol·licitud l’haurà de realitzar la direcció d’un departament.

Requisits de les persones candidates:

  • Estar gaudint de la cinquena anualitat d’un contracte «Ramón y Cajal» a la Universitat Jaume I, de la sisena anualitat d’un contracte Modalitat 1 CIDEGENT) del Pla GenT de la Generalitat Valenciana, de la tercera anualitat d’un contracte del Programa «Juan de la Cierva-incorporació», de l’ultima anualitat d’una ajuda del Programa «Marie Curie Fellowships» o els Programes «ERC Grants» de la Unió Europea. Excepcionalment, en aquesta convocatòria es podran identificar persones candidates que hagen finalitzat la darrera anualitat del Programa «Juan de la Cierva-incorporació» en 2020 o 2019.
  • Estar acreditat a professorat contractat doctor o a professorat titular d’universitat.
  • Estar en possessió de la certificació de qualitat de la producció i activitat científictecnològica I3.
  • Si la persona candidata ha impartit docència a l’UJI, ha d’acreditar la valoració positiva de l’activitat docent.

Forma de presentació de sol·licituds: Les sol·licituds s’han de presentar a través del procediment electrònic «Sol·licitud a la Convocatòria UJI-I3 de procediment selectiu per a la incorporació de personal investigador» de la Seu Electrònica de la Universitat Jaume I.

A la sol·licitud (Imprés 40) s’haurà d’adjuntar la següent documentació:

  • Document acreditatiu de l'informe favorable de Consell de Departament a què haurà d'adscriure la plaça.
  • Curriculum vitae abreujat (CVA) i complet (format CVN) de la persona candidata.
  • Acreditació d'haver obtingut la certificació d'elegibilitat de el Programa I3.
  • Certificació d'haver obtingut l'acreditació a la figura de professorat contractat doctor o a professorat titular d'universitat.
  • Projecte d’investigació i de transferència de coneixement que es té previst desenvolupar a la Universitat Jaume I.
  • Acreditació d’alguna de les interrupcions establides en l’article 9.2 de la convocatòria, si escau.

Persona de suport: Per a qualsevol dubte sobre la convocatòria podeu adreçar-vos a Almudena Robert.
Extensió: 7483; e-mail: robert@uji.es