Convocatòria dels premis «Personal Investigador Jove», Acció 6.3 del Pla de Promoció de la Investigació de la Universitat Jaume I per a l’any 2021 Altres ajudes i premis

Terminis: El termini finalitza el 30 d'abril de 2021

Dades de la Convocatòria

Entitat convocant: Universitat Jaume I

Nom de l’actuació: Resolució del Rectorat de la Universitat Jaume I, per la qual s’aproven les bases de la convocatòria dels premis «Personal investigador jove», Acció 6.3 del Programa de suport a la difusió de resultats d’investigació del Pla de promoció de la investigació de la Universitat Jaume I per a l’any 2021, aprovades per acord del Consell de Govern, en la reunió 1/2021, de 28 de gener.

Objectiu: Reconèixer l'excel·lència en la tasca investigadora del personal científic doctor júnior, tant en l'etapa de perfeccionament postdoctoral com en l'etapa de consolidació, plasmada en la solidesa de la seua trajectòria científica i en l'impacte internacional de les seues aportacions.

Documentació: Convocatòria

Web: Des d’ací es pot accedir al lloc web on es publica la convocatòria i la resta de documents associats al procediment.

Terminis: El termini per a presentar la sol·licitud comença el 19 d'abril i finalitza el 30 d'abril de 2021

Característiques dels premis: Es podran concedir fins a cinc premis, un per cadascuna de les àrees següents:
  • Arts i Humanitats
  • Ciències
  • Ciències de la Salut
  • Ciències socials i jurídiques
  • Enginyeria i Arquitectura

Els premis tenen una dotació de 1.500 euros per a cadascuna de les àrees d'avaluació.

Persones beneficiàries: Consulteu l'article 2 de la convocatòria per a conèixer els requisits exigits a les persones aspirants.

Forma de presentació de sol·licituds: Les sol·licituds s’han de presentar a través del procediment electrònic «(Acció 6.3) 1. Sol·licitud del Premi Personal Investigador Jove» de la Seu Electrònica de la Universitat Jaume I.

A la sol·licitud (Imprés 11) s’haurà d’adjuntar la següent documentació:

  • Breu memòria, en format lliure, en el qual es destacaran els mèrits relacionats amb la trajectòria investigadora indicats en el Currículum detallat.
  • Currículum detallat de la persona que sol·licita (imprés 10).
  • Acreditació documental de les circumstàncies indicades en l’article 2.1.a respecte a l’endarreriment de la data d’obtenció del grau de doctorat.

Per a la baremació tan sols es tindran en compte els mèrits assenyalats en la documentació presentada.

Persona de suport: Per a qualsevol dubte sobre la convocatòria podeu adreçar-vos a Almudena Robert (Extensió: 7483; E-mail: robert@uji.es)