Convocatòria d'ajudes predoctorals per a la formació de personal investigador UJI 2021 Ajudes a l'incorporació de RRHH

02/07/2021 | OCIT
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Terminis: El termini finalitza el 7 de juliol de 2021

Dades de la Convocatòria

Entitat convocant: Universitat Jaume I

Nom de l’actuació: Acció 3.1: Convocatòria d'ajudes predoctorals per a la formació de personal investigador. Pla de Promoció de la Investigació de la Universitat Jaume I 2021.

Objectiu: La convocatòria està dotada amb 15 ajudes predoctorals la finalitat de les quals és la realització d'una tesi doctoral, en qualsevol àrea de coneixement científic, en els programes de doctorat de la Universitat Jaume I. S'articulen mitjançant la formalització d'un contracte laboral predoctoral per un període màxim de quatre anys.

Documentació:

Web: Des d’ací es pot accedir al lloc web de la convocatòria.

Terminis: El termini per a presentar la sol·licitud començarà el 8 de juny i finalitzarà el 7 de juliol de 2021.

Novetats: La convocatòria d'enguany incorpora dues novetats importants respecte a l'edició precedent:

  • Les ajudes passen a ser subsidiàries de les ajudes de Formació del Professorat Universitari (FPU) del Ministeri d'Universitats. Així doncs, podran presentar la sol·licitud totes aquelles persones que acrediten haver estat avaluades en la primera fase de selecció de la convocatòria FPU corresponent als anys 2019 o 2020.
  • Les ajudes passen a ser de 4 anys i s'incorpora el període d'orientació postdoctoral (POP), amb la possibilitat de gaudir d'un contracte postdoctoral d'1 any de durada per a aquelles persones beneficiàries que obtinguen el títol de doctor o doctora amb antelació a l'inici de l'última anualitat de l'ajuda.

Contacte: La persona responsable de la gestió d'aquesta convocatòria és Maribel Gil (mgil@uji.es; Ext. 7486)