Avantatges tècnics i beneficis empresarials

03/10/2016 | OCIT
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

[EMOCIONATEST: Aplicació mòbil per a avaluar i desenvolupar la competència emocional en xiquets/es]

 

Es tracta d'una aplicació que introdueix al xiquet/a en una dinàmica de joc motivadora, en la qual el xiquet percep interacció amb el test. L'esforç realitzat en l'aspecte gràfic i de disseny fa de l'app una eina molt atractiva. D'altra banda, no existeix en el mercat cap eina específica i comprehensiva validada per a l'avaluació de la competència emocional en població normal i TEA simultàniament. Els seus principals avantatges són:

  • Permet obtenir un perfil comprehensiu quant a la competència emocional dels xiquets i xiquetes, i establir directrius d'intervenció adaptades a la competència real de l'alumne (saber quuins continguts treballar en cada cas).
  • S'adapta a les característiques dels xiquets amb trastorns del neurodesenvolupament (provisió d'imatges, secuencialización del contingut, adaptació al ritme del xiquet) suplint dificultats de processament de la informació (atenció, memòria, llenguatge, etc.)
  • Per a l'alumnat suposa un element motivador, ja que el fet de ser executada en una tableta o pantalla digital de l'aula i en format de videojoc, fa que els xiquets no distraguen la seua atenció durant l'avaluació/intervenció (en comparació d'altres mètodes tradicionals).