Sectors d'aplicació empresarial

31/01/2017 | OCIT
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

[Mètode in vitro per a predir la biocompatibilidad d'implants mèdics]

 

La tecnologia és útil per a tres sectors:

1. Fabricants de pròtesis mèdiques. En particular empreses dedicades a la fabricació d'implants dentals, pròtesis de maluc, pròtesi de genoll i, en general, tots aquells productors de materials destinats a estar en contacte amb os.

2. Centres de R+D. Tots aquells grups que realitzen assajos in vitro i in vivo aplicats al desenvolupament de nous biomaterials per a la determinació de la seua biocompatibilitat.

L'aplicació de la tecnologia en aquests dos sectors possibilita el desenvolupament de nous materials per a pròtesis o medicina regenerativa a menor cost i temps. Permetria multiplicar la productivitat de les empreses-centres de recerca pel que fa a la cerca de nous materials biocompatibles. En donar una indicació de la biocompatibilitat dels materials desenvolupats, és possible descartar de manera primerenca aquells amb poques perspectives d'èxit, estalviant amb açò els costos d'assajos in vivo.

3. Sector sanitari. En particular, clíniques dentals, hospitals i altres agents involucrats en la implantació de pròtesi. L'aplicació en aquest sector seria a nivell de pacients. A partir d'una simple anàlisi de sang, se li oferiria al pacient informació detallada sobre si és susceptible de patir complicacions en una operació d'implantació de pròtesi.