JORNADA: Els documents de patents i la protecció de resultats com a eines clau per a la investigació

09/06/2017 | OCIT
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic (OCIT) i l'Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM) celebraran el pròxim 14 de juny una jornada dirigida a investigadores i investigadors de la Universitat Jaume I sota el títol Els documents de patents i la protecció de resultats com a eines clau per a la investigació. L'objectiu de la sessió és abordar les patents des del punt de vista de com poden ajudar al personal investigador en els seus projectes, tant des de la seua concepció inicial mitjançant cerques profitoses en bases de dades especifiques, com ara en l’adequada protecció legal dels resultats finals. D’altra banda, aprofitant la recent entrada en vigor de la nova Llei de Patents espanyola, en la jornada també es comentaran els principals canvis introduïts per la nova Llei i el seu impacte sobre la tasca dels investigadors i les investigadores de la Universitat Jaume I.

Així, la jornada comptarà amb la presència del cap del Servei de Documentació de l'OEPM, Mariano Nieto, que impartirà un ponència titulada La nova Llei de Patents i com evitar duplicar esforços en investigació.

 

Us podeu INSCRIURE de forma gratuïta punxant ACÍ. L'organització reservarà 5 places per a empreses de l'entorn de la Universitat.

 

Informació bàsica:

Data: 14 de juny de 2016

Hora: 11:30. Durada prevista: 2 hores.

Lloc: Aula TD1102AA. Escola Superior de Tecnologia i Cièncias Experimentals (ESTCE)

Fullet de la jornada (en pdf)