Ruta de l'UJI i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030

02/11/2023 | OCDS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La creació d’aquesta ruta es planteja en el marc de les activitats promogudes per la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible.

La ruta de l’UJI i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) pretenen remarcar el valor dels espais i serveis de la Universitat Jaume I que col·laboren en el desenvolupament sostenible i en els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030.

Aquest projecte s’ha dut a terme de forma participativa en diverses fases i ha involucrat tota la comunitat universitària. En la primera fase es va llançar una enquesta a tota la comunitat per a identificar punts d’interès per a la cocreació de la ruta, a càrrec de Paola Ruiz Bernardo, professora de l'àrea de didàctica i organització escolar, i Cristina Montañés Cruz, professora de l'àrea de psicologia social. En la segona, es va contrastar l’opinió de les persones expertes de la Comissió de Cooperació i Desenvolupament Sostenible amb la dels usuaris i les usuàries potencials de la ruta (docents i alumnat). Finalment, es va presentar la proposta de la ruta al Consell de Direcció.

MAPA COMPLET DE LA RUTA

Aquesta ruta naix d’un procés participatiu i està oberta a suggeriments.

En cas que tingueu comentaris o suggeriments podeu deixar la vostra reflexió en el següent formulari: Enquesta Ruta de l’UJI i els Objectius de Desenvolupament Sostenible  

* Fonts de les narratives incloses en cadascun dels ODS: elaboració pròpia, Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 d'Espanya i Centre Regional d'Informació de Nacions Unides

Ruta de l'UJI i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030