Fira de Consum Responsable

04/12/2023 | OCDS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

En aquestes Fires, les organitzacions que es dediquen al consum responsable, ecològic i al comerç just tenen l'oportunitat d'acostar els seus productes a la comunitat universitària i al públic en general.

La primera fira va tindre lloc l’any 2007 amb la denominació Fira d’ONG’s i Comerç Just; posteriorment, l’any 2010 es van incorporar també les organitzacions que es dedicaven al comerç ecològic i la fira va passar a denominar-se Fira d’ONG’s, Comerç Just i Ecològic.

Finalment, l’any 2019 es va optar per utilitzar la denominació més amplia Fira de Consum Responsable, per poder incloure a totes les organitzacions, tendes... que es dediquen a vendre productes i prestar serveis de consum responsable, i per tant, difondre entre la comunitat universitària l’existència d’un consum conscient i crític, tant a l’hora de comprar un producte o contractar un servei, tenint en compte la naturalesa, preu i qualitat, les característiques socials i laborals de l’entorn de producció i conseqüències mediambientals posteriors.

 

Les fires més recients que s'han celebrat:

IV Fira Consum Responsable 2023

 

III Fira Consum Responsable 2022

Fotos III Fira

 

II Fira Consum Responsable 2021

Fotos II Fira

 

I Fira Consum Responsable 2019

 

Fira Comerç Just i Ecològic 2018

Fotos Fira