Els mals de l'Europa social. Buscant solucions Benicàssim 6, 7 i 8 de juliol de 2016 - Hotel Termas Marinas El Palasiet.

06/04/2021 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

 

 

 

 

La Càtedra INCREA d’Innovació, Creativitat i Aprenentatge de la Universitat Jaume I presenta la sisena edició del seu curs d’estiu, realitzat en col·laboració amb la Càtedra UNESCO de Gestió i Política Universitària de la Universitat Politècnica de Madrid i el suport del Banco Santander.

L’extraordinària ocasió del vint-i-cinquè aniversari de la fundació de l’UJI emmarca l’edició d’aquest curs d’estiu que aposta per un tema de gran rellevància i actualitat: «Els mals de l’Europa social. Buscant solucions», el qual es desenvoluparà en tres sessions de reflexió i debat, dedicades a La universitat, basament de la construcció europea; La ciutadania i els valors europeus i La dualitat nord-sud.

Durant tres dies, del 6 al 8 de juliol, Benicàssim serà l’escenari que acollirà un nombrós grup d’universitaris, polítics, gestors, experts i líders d’opinió, nacionals i estrangers, els quals compartiran i debatran amb ponents de reconegut prestigi.

Segueix el curs en directe a partir del dia 6 de juliol a les 10 hores. T’oferirem el directe a través de la pàgina: http://jecom.uji.es/tv/directe.php

Estem presents en les xarxes socials i volem conèixer la teua experiència. Connecta amb nosaltres en: Europa Social

Les trobades de política universitària de Benicàssim