Formació en emprenedoria interacional: University Junior International Entrepreneurs

16/04/2018 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Imatge presentació Curs Setembre 2014El programa University Junior International Entrepreneurs està emmarcat dins del marc Erasmus +, del pla de la UJI “Estudia i Emprèn" i del projecte "Campus Emprenedor Innovador” de la Sotsdirecció General de Promoció d'Emprenedors de la Conselleria d'Economia,Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana. 

Aquest programa coordinat pel Vicerectorat d'Estudiants, Ocupació i Innovació educativa, l'Oficina d'Inserció Professional i Estada en Pràctiques (OIPEP) i la Càtedra INCREA, té com a objectiu desenvolupar, en un entorn global, el talent emprenedor de l’estudiantat excel·lent per a promoure la seua mobilitat internacional amb iniciatives empresarials globals.

A més, aquest programa es basa en tres de les línies estratègiques de la Universitat que ja es vénen desenvolupant a través de diferents programes: reconeixement al rendiment acadèmic de l’esrudiantat excel·lent, l’emprenedoria i pràctiques internacionals.

En concret, la Càtedra INCREA s'encarrega dels aspectes formatius d'aquest programa a través del curs d’Emprenedoria Internacional. Aquest curs pretén formar a l’estudiantat en emprenedoria internacional. El curs es realitza de forma semi-presencial. L'objectiu del curs és capacitar a l'estudiantat en el maneig de les principals tècniques que permeten analitzar el potencial internacional d'una nova empresa. 

Més informació sobre les convocatòries. 

Convocatòria 2018: Oberta fins el 30 d'abril de 2018

Convocatòria 2017