UJI

Programa UJI Emprèn- OnSocial

Última modificació: 16/02/2018 | Font: Càtedra INCREA

El programa UJI Emprèn- OnSocial és un programa institucional dirigit a tota la comunitat universitària que cerca ser l'eix vertebrador de totes les iniciatives de foment de l’emprenedoria realitzades en la Universitat Jaume I que tinguin un caràcter social i tecnològic. 

Aquest programa està gestionat per la Càtedra INCREA d'Innovació Creativitat i Aprenentatge i el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) en col·laboració amb Secot Castelló. La seua principal finalitat és fomentar la creació d'empreses, amb el suport de la Universitat Jaume I.

UJI Emprèn OnSocial respon així al compromís de canalitzar el coneixement cap a la solució de problemes d'organitzacions i societat, generant valor econòmic. 

El programa consta de quatre fases: definició de la idea, model de negoci, model organitzatiu i model econòmic sostenible. Aquestes fases proporcionaran un marc formatiu complementari i assessorament als joves emprenedors de la comunitat universitària de Castelló.

En aquesta línia, la Càtedra INCREA en col·laboració amb professorat de la Universitat Jaume I serà la responsable de les fases 1 i 2 de formació. Espaitec, amb el suport d'experts de l'entorn empresarial, es centrarà en l'assessorament de projectes en les fases 3 i 4 i, finalment, l'associació Secot Castelló formada per executius sènior altament qualificats s'encarregarà de l'acompanyament als emprenedors durant tot el procés de consolidació de la seua iniciativa empresarial.

Més informació