Seminari: Ètica, responsabilitat social i Objectius de Desenvolupament Sostenible en la empresa socialment emprenedora

22/01/2021 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
Whatsapp Whatsapp
Gmail Gmail
Imprimir Imprimir

Patrici Calvo, professor de filosofia moral en l'UJI, llicenciat en humanitats i doctor en filosofia per la Jaume I entre altres, va donar un seminari el dia 9 de desembre sobre l'ètica de responsabilitat social, els ODS i com aplicar aquests en l'empresa socialment emprenedora. L'objectiu de la sessió és introduir a l'alumnat en l'àmbit de l'ètica empresarial, la responsabilitat social i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per a mostrar-los com és possible integrar-ho en els seus projectes d'empresa socialment emprenedora.

Es van tractar temes com la importància de la RSC per a les empreses d'avui dia i els objectius de desenvolupament sostenible, com ara la reducció de la desigualtat, l'educació de qualitat o el consum responsable. A més d'aportar eines de gestió, monitoratge i compliment de l'ètica, la responsabilitat social i els ODS per a l'empresa socialment emprenedora.

El seminari va ser interactiu, ja que els assistents podien participar en les diferents preguntes i reflexions que plantejava Calvo. Aquests han pogut aprendre què és i quines són les característiques d'una empresa socialment emprenedora, posant en pràctica tot el que anaven aprenent mitjançant una sèrie de qüestions proposades pel ponent.