Programa 5U-CV Mentoring

04/11/2020 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Objecte del programa:

Des de la Càtedra INCREA s'roganitza el programa 5UCV Mentoring. Aquest programa forma part de les activitats relacionades amb el Campus de l' Emprenedoria Innovadora de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, on participen les 5 universitats públiques valencianes. Aquest es un programa liderat per la Universitat Miguel Hernandez d'Elx. 

El Mentoring és una relació de desenvolupament personal i professional en la qual una persona més experimentada professionalment (mentor) ajuda a una altra amb menor coneixement (mentorando).

A qui va dirigit:

Aquest programa va dirigit a la comunitat universitària, a l'estudiantat UJI de grau, màster o doctorat, així com a egressats, egressades dels dos últims anys que estiguen o hagen participat en algun dels programes d'emprenedoria organitzats per la Càtedra INCREA de l'UJI.  

Presentació de candidatures:

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES: Juliol 2020.  
Pots presentar la teua candidatura  enviant un correu  a increa@uji.es. En el correu hauràs de completar la següent informació:  Nom i Cognoms, Dades de Contacte, Nom del projecte i Breu descripció del projecte.

DATES DE REALITZACIÓ: Setembre-Octubre de 2020

Document compromisos alumnat mentoritzat

Document compromisos del mentor/a

Llistat de participants del Programa  5UCV Mentoring UJI 2020