imagin i la Universitat Jaume I organitzen una jornada per incentivar la creació d'idees d'emprenedoria sostenible L'activitat Dream Big UJI 2024 s'emmarca a l'imaginPlanet Challenge, el programa d'imagin dirigit a joves amb projectes d'emprenedoria alineats amb els ODS

09/05/2024 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els universitaris de l'UJI competiran per equips el proper dia 14 de maig a 'Dream Big UJI 2024', un taller de generació d'idees organitzat per imagin (la plataforma de serveis digitals i estil de vida impulsada per CaixaBank) i la Universitat Jaume I a través de la Càtedra INCREA.

La jornada tindrà lloc de 16:00-19:00 hores a la Casa de l'Estudiantat de l'UJI i s'articularà com un taller de generació de propostes amb impacte positiu, que estarà dinamitzat per experts en emprenedoria. Concretament, durant la sessió, els estudiants competiran en equips de tres persones i presentaran idees per resoldre reptes alineats amb els objectius de desenvolupament sostenible.

Un jurat professional format per experts s'encarregarà de seleccionar la millor proposta. La idea guanyadora entrarà a formar part automàticament de la semifinal de l'imaginPlanet Challenge, amb possibilitat d'obtenir suport per desenvolupar la seva pròpia startup i viatjar a Silicon Valley.

Els interessats a participar-hi poden inscriure's a través del web d'INCREA fins al 13 de maig.