Tres titulats UJI i participants del programa UJIEmpren OnSocial han sigut un dels 9 projectes seleccionats per a la final de Ecotour Challenge 2023. 

10/02/2023 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Ángel Camps Ibáñez, Javier López Muñoz i David Castellanos Santos, estudiants i titulats de l'UJI en el grau d'Administració d'Empreses i Màrqueting s'han seleccionat per a la final de Ecotour Challenge 2023 que se celebra el dissabte 11 de febrer de 2023 en el Ecoresort Mes Salagró. 

En la final participen 9 equips seleccionats de les propostes en vídeo rebudes durant la fase de formació. Cada equip defensa la seua proposta durant 3 minuts i contesta les preguntes del jurat. Els 3 equips guanyadors de la Gran Final participaràn amb totes les despeses pagades en el programa d'incubació a celebrar del 21 al 26 de Febrer viatjant al costat d'experts per paratges naturals de Catalunya. Camps, López i Castellanos, defensaran la seua proposta Apolo, que busca aconseguir l'impacte 0 del turisme en el medi ambient. Per a això, proposen distribuir punts nets digitalitzats connectats a una plataforma per a gestionar la recollida de residus en entorns naturals sota demanda i llocs de dificil accés. El vídeo de la iniciativa es pot veure en https://www.ecotourchallenge.com/  

Aquesta competició, està promoguda per l'Agència Catalana de Turisme, amb el suport de Imagine Creativity Center, té com a principal finalitat trobar les solucions més innovadores en matèria de turisme sostenible, conscient i regeneratiu. En concret, es tracta d'una iniciativa que naix amb l'objectiu de, no sols conscienciar i sensibilitzar a la població sobre la importància de protegir i conservar el nostre patrimoni natural, sinó també d'oferir solucions viables i efectives, aplicables en territori català i extrapolables a nivell global.