L'UJI comparteix experiències en el V Congrés Nacional sobre Emprenedoria, Ocupació i Discapacitat, celebrat en la Universitat Politècnica de València.

08/03/2023 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Una àmplia representació de l'UJI va assistir els dies 2 i 3 de març en la V Edició del Congrés Nacional d'Emprenedoria, Ocupació i Discapacitat, un fòrum de trobada amb l'objectiu de debatre accions positives i qüestions relacionades amb l'ocupació i l'emprenedoria en aquest àmbit.

Durant el congrés, es van donar a conéixer polítiques i actuacions públiques, de fundacions, d'empreses privades i també experiències i vivències d'emprenedors.

En la primera jornada del congrés, Olga Carbó, coordinadora de la Unitat de Diversitat i Discapacitat va participar a la taula redona “Serveis d'atenció a la discapacitat de les universitats públiques valencianes” i la vicerectora d'Estudiantat i Vida Saludable Mamen Pastor, va intervenir com a moderadora de la taula “Línia de treball 2. Empre públic i actuacions de les Administracions Públiques”.

En la segona jornada, Marta Senent, estudiant de l'UJI va participar en la taula redona “Emprendre sense barreres” on va comptar la seua experiència com a emprenedora de ACEN editorial i com el programa UJIEmpren OnSocial li està ajudant a desenvolupar nous projectes, tant de manera individual com amb la col·laboració d'altres socis.

Acompanyant a les intervinents, van assistir al congrés Elsa Gonzalez, vicerectora de Responsabilitat Social, Polítiques Inclusives i Igualtat, Maria Isabel Beas, Responsable de l'Oficina d'Inserció Professional i Estades en pràctiques, Marisa Flor, directora d'innovació i emprenedoria, Laura Martínez Tècnica d’emprenedoria de la Càtedra INCREA i Encarna Gonzalez de la Unitat de Diversitat i Discapacitat.

Esta activitat forma part de les activitats del LLAMP 5UCV Campus de l'Emprenedoria  Innovador Sostenible de la GVA.

 Vols reviure els millors moments?

- Ací pots veure el vídeo resumeixen del Congrés

- Ací pots consultar la fotogalería de l'esdeveniment