Els equips del programa UJILab Innovació es reuneixen amb la secció de comunicació corporativa i patrocini de l'UJI per a buscar patrocinis per a la seua segona edició.

14/12/2022 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els responsables dels equips i els seus Faculty Advisors del programa UJILab Innovació s'han reunit amb el Vicerector d'Innovació, Transferència i Divulgacion Científica, David Cabedo, la directora d'Innovació i Emprenedoria, Marisa Flor i el director del servei de Comunicació i Publicacions, Juan Salvador Pérez, en la Càtedra INCREA, d'Innovació Creativitat i Aprenentatge per a establir contactes de patrocinadors i millorar així el finançament i posada a punt per a les competicions a les quals es presentaran en els pròxims mesos els equips UJILab Innovació.  
A la reunió, els equips es van exposar també les seues necessitats per a poder començar a gestionar els patrocinis, facilitant així la gestió i el contacte entre estudiants i empreses. A més, a través de la secció de comunicació corporativa i patrocini de l'UJI, s'està treballant en noves vies de col·laboració que ajuden a incrementar el pressupost per als equips que ja es troben constituïts en esta edició