UJI

Bootcamp Launchpad start UJI 2015

Última modificació: 14/10/2015 | Font: Càtedra INCREA

Bootcamp 2015 Launchpad start ujiL’Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic (OCIT) i el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la UJI (espaitec) organitzen per primera vegada el Bootcamp Launchpad start UJI 2015. Un esdeveniment dirigit a tots els membres de la comunitat universitària que tinguen una idea o projecte empresarial innovador o de base tecnològica. L'objectiu no és un altre que ajudar de forma gratuïta a transformar eixes idees / projectes en empreses innovadores d'èxit, o com a mínim, reflexionar sobre el concepte inicial per a adaptar-ho a les necessitats del mercat.

El bootcamp és el principi de tot procés de creació d'empreses. Dos intensos dies de treball on analitzar l'essència de cada projecte i de cada emprenedor implementant noves metodologies per a la creació d'empreses innovadores i de base tecnològica. 

Si t'interessa participar, fes arribar el formulari d'inscripció abans del dimarts 20 a les 12.00 hores. El nombre màxim de persones participants per projecte es limita a 2, les 2 persones han de realitzar la inscripció independentment. Si tens dubtes o vols ampliar informació contacta amb espaitec 964 387 385 / espaitec@espaitec.uji.es 

Descarrega l'agenda de la jornada ací

 

Més informació a www.espaitec.uji.es i a estaitec@espaitec.uji.es