Programa UJI Emprèn On Social 2019-2020

22/01/2021 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge uji-empren-onsocial-maria-16_12_2019 index

María Ripollés ajuda a l'estudiantat de l'UJI Emprèn OnSocial en la identificació de la proposta de valor

La directora de la Càtedra INCREA ha impartit una sessió centrada en establir la proposta de valor de cadascun dels projectes que participen en l'UJI Emprèn OnSocial. A través de la metodologia CANVAS han establit el model de negoci i identificat una proposta de valor sustentada en els recursos de l'empresa.

Recurs d'imatge seminario_UEOS_Patrici index

L'ètica, la responsabilitat social i els ODS protagonistes del primer seminari de l'UJI Emprèn OnSocial

Patrici Calvo ha estat l'encarregat d'impartir aquest seminari amb l'objectiu d'introduir a l'alumnat en l'àmbit de l'ètica empresarial, la responsabilitat social i els Objectius de Desenvolupament Sostenible per a mostrar-los com és possible integrar-ho en els seus projectes d'empresa socialment emprenedora.

UJI Emprèn OnSocial uji-empren-onsocial index

UJI Emprèn OnSocial

El programa d'emprenedoria social i tecnològica promogut pels vicerectorats d'Investigació i Transferència i d'Estudiantat i Compromís Social de la Universitat Jaume I arranca una nova edició.

Programa UJI Emprèn OnSocial empren-onsocial index

Programa UJI Emprèn OnSocial

Els vicerectorats d’Estudiantat i Compromís Social i d’Investigació i Transferència de la Universitat Jaume I presenten la tercera edició del programa d'«UJI Emprèn OnSocial», una iniciativa institucional que té com a objectiu promoure l'emprenedoria social, mediambiental i tecnològica entre la comunitat universitària.