Arranca la formació dels nostres Explorers de la mà de Mercedes Segarra

20/05/2019 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els nostres Explorers ja han gaudit de la seua primera sessió Roadshow. L'encarregada d'inaugurar la formació ha sigut Mercedes Segarra, Doctora en Gestió Empresarial i professora del Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I. Concretament imparteix docència en assignatures d'Iniciativa Empresarial en els Graus d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques Computacional. El seu camp d'investigació és la gestió de la innovació. A més d'una excel·lent docent, Mercedes també és una persona compromesa amb l'impuls de les idees innovadores i amb les persones emprenedores.

En la primera part de la sessió de Design Thinking s'han explicat els conceptes i metodologies bàsics per a generar i avaluar idees de negoci basats en una oportunitat de mercat. A més, les explicacions s'han complementat amb exemples d'empreses reals.

En la segona part de la formació les i els participants han pogut treballar de forma pràctica l'aplicació de tècniques per a identificar i avaluar oportunitats de la seua pròpia idea de negoci. Finalment, Mercedes ha resolt tots els seus dubtes i els ha guiat amb els cinc passos elementals del Design Thinking: Empatizar, Definir, Idear, Prototipar i Avaluar.