Programa e2: estudiant x emprenedor

13/07/2018 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Imagen e2El programa e2 “Estudiant x Emprenedor” és una iniciativa dissenyada pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE)  i impulsada per la Generalitat Valenciana i les cinc universitats públiques valencianes. El programa es realitzarà de forma simultània amb la Universitat d'Alacant, la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València i la Universitat Miguel Hernández, combinant tallers, experiències i dinàmiques de treball en equip.

El ecuadrado consisteix en la creació d'equips multidisciplinaris conformats per un estudiant tutor que coordina a altres  companys de diverses carreres i per un empresari-mentor que els orienta i recolza per a generar idees i establir propostes reals de negoci. Aquest programa busca entrenar a l'estudiantat  en la creació d'iniciatives de negoci amb el recolzament d'empresaris de la regió i  amb un programa de formació diferencial en temàtiques vinculades a lideratge, gestió d'equips, models de negoci, creativitat, negociació i habilitats comunicatives.

Les figures dels equips son: 

Estudiant tutor (perfil de l'estudiant tutor)

Empresari (perfil de l'empresari)

Equip multidiciplinar d'estudiants. 

Ja està oberta la convocatòria per a la 2a edició del Programa. Les persones interessades en ser  ESTUDIANTAT TUTOR O FORMAR PART DE L'EQUIP EMPRENEDOR  poden inscriure's  fent click en el següent FORMULARI D'INSCRIPCIÓ També poden escriure un correu a increa@uji.es

Més informació en: http://www.e2.cise.es

logo e2 e2-2018 index

Programa e2: estudiant x emprenedor 2018- Activitats

Aquest programa busca entrenar a l'estudiantat  en la creació d'iniciatives de negoci amb el recolzament d'empresaris de la regió.

logo e2 e2-2017 index

Programa e2: estudiant x emprenedor 2017

Aquest programa busca entrenar a l'estudiantat  en la creació d'iniciatives de negoci amb el recolzament d'empresaris de la regió.