5UCV Gennera Challenge

21/09/2023 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

banner gennera

5UCV Gennera  és una iniciativa emmarcada dins del marc de les activitats del Programa Campus de l'Emprenedoria Innovadora i Sostenible coordinada per la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana i en el qual participen les cinc universitats públiques valencianes.  

A través d'aquest programa, les empreses o organitzacions participants definiran i traslladaran a les i els participants un repte estratègic relacionat amb la millora de la sostenibilitat de l'empresa. 

Els participants, en diferents equips, treballaran de manera creativa, utilitzant l'anàlisi crítica, el problema plantejat i generaran solucions i escenaris d'oportunitat que ajuden a resoldre el repte llançat.  Aquesta iniciativa té com a principal objectiu la creació d'un ecosistema amigable d'emprenedoria estudiantil que permeta vincular a les empreses amb la pròpia universitat creant espais d'innovació entre empreses i entitats de la província i estudiants i egressats de la pròpia universitat. A més de resoldre resptes pots guanyar premis de fins a 300 euros per persona si el teu equip surt guardonat com una de les millors solucions proposades. 

Sesions formatives Programa 5UCV Gennera Challenge UJI: 21, 25, 28 de setembre  de 16:00 a 20:00. El 2 d'ocubre cloenda i entrega de premis del programa. 

APUNTA'T ACÍ! 

Les bases dels premis estan al TAO