Formació anterior

31/05/2021 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
index aula emprende fase 1 AE_F1_2021 index

Aula Emprende. Capacitació per a la docència en competències emprendedores: actitud i iniciativa emprenedora a l'aula (2021)

Formació per al professorat. Activitat enmarcada en el Campus de l'Emprenedoria Innovadora 5UCV-Llamp. Del 15 de juny al 26 de juliol.

Índex Aula Emprèn curs-aulaemprende index

Aula Emprende. Metodologies d’ensenyament per a emprendre des de la universitat: iniciativa i actitud emprenedora a l’aula. (Maig- Juny 2019)

El principal objectiu del curs és capacitar al PDI per a l'aplicació a la docència universitària de diferents tècniques didàctiques útils per fomentar l'actitud i l'esperit empenedor de l'estudiantat amb metogolgies àgils d'ensenyament per promoure estudiantat innovador i transformar la investigació del professorat en un projecte empresarial. 

Imatge del curs curs-capemp18 index

Capacitació per a la motivació de l’actitud i l’esperit emprenedors en la docència (Juny-Juliol 2018)

Aquest curs te com a principal objectiu capacitar al PDI en l’aplicació a la docència universitària de diferents tècniques didàctiques útils per a fomentar en l’actitud i l’esperit emprenedor entre l’estudiantat

Recurs d'imatge curs-capemp index

Capacitació per a la motivació de l’actitud i l’esperit emprenedors en la docència (Juny-Juliol 2017)

Aquest curs te com a principal objectiu capacitar al PDI en l’aplicació a la docència universitària de diferents tècniques didàctiques útils per a fomentar en l’actitud i l’esperit emprenedor entre l’estudiantat. 

Recurs d'imatge curs-capemp16 index

Capacitació per a la motivació de l’actitud i l’esperit emprenedors en la docència.(Juny-Juliol 2016)

Aquest curs té com a principal objetciu capacitar al PDI en l’aplicació a la docència universitària de diferents tècniques didàctiques útils per a fomentar en l’actitud i l’esperit emprenedor entre l’estudiantat.