Potenciant l'emprenedoria des de l'aula. Com vincular la teua assignatura amb idees emprenedores Curs de formació per a professorat. Aula Emprende fase 1-2023

16/06/2023 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

OBJECTIUS:

Objectius generals:
Crear un ecosistema d'emprenedoria dins de les aules universitàries connectat amb el context econòmic i social.
Promoure activitats formatives i d'estimulació de l'emprenedoria entre els estudiants de cada centre.

Objectius específics:
Mostrar algunes de les possibilitats existents per a impulsar l'emprenedoria a l'aula connectada amb la realitat existent
Conéixer tècniques senzilles i pràctiques que poden inspirar al docent en el seu projecte formatiu, aplicables a universitaris pertanyents a la generació Z
Desenvolupar un projecte sintètic

ORGANITZACIÓ: Aquest curs està organitzat per la Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge a través del Vicerectorat d'Innovació, Transferència i Divulgació Científica i la Unitat de Formació i Innovació Educativa i forma part de les accions emmarcades en el LLAMP 5UCV Campus de l'Emprenedoria Innovadora i Sostenible de la GVA, dins del programa Aula Emprén Fase 1, formació del professorat.

INSCRIPCIÓ: Entrar en http://inscripcio.uji.es fins al  5 de juliol, triar l'idioma; autenticar-se; triar l'opció “inscripció a cursos de formació”, descendir fins a la " Unitat de Formació i Innovació Educativa " i seleccionar “Potenciando l'emprenedoria des de l'aula. Com vincular la teua assignatura amb idees emprenedores”, introduir correu electrònic i telèfon; finalment punxar sobre la fletxa per a passar a la següent pantalla (la qual indicarà que la inscripció ja ha sigut "formalitzada" i permetrà "imprimir un comprovant").

NOTA: El curs té un màxim de 25 places.

PROFESSORAT: Eduardo Rodríguez Osés (Professor Titular Universitat De La Rioja)

CONTINGUTS:

  1. És possible emprendre des de l'aula?
  2. Com comencem? Amb creativitat i llibertat per a construir donant-nos suport en les Tics
  3. Què emprem? Tècniques de creativitat per a generar idees
  4. Per què fer-ho i generar un canvi? Raons
  5. Per a què? Perseguir acumular experiències i vivències per a desenvolupar competències emprenedores
  6. Com potenciem els resultats? Eines que permeten impulsar l'emprenedoria
  7. Què obtenim? Canvas i Minibusiness pla
  8. Què avaluem?

DATA I HORARI: 18 i 19 de juliol de 10.00 a 14.00 a l'aula JB2102AL de la FCJE de l'UJI .

DURACIÓ: Aquest curs té una duració total de 12 hores, de les quals, 8 hores són de formació presencial i 4 hores de treball autònom amb retroacció.

METODOLOGIA: La metodologia didàctica utilitzada està basada en els principis de l'aprenentatge actiu que es complementarà amb visionat de materials i cerca d'informació, inspiració i brainstorming, construcció d'esquema de projecte d'intervenció a l'aula.

OBSERVACIONS: Aquest curs de formació forma part de les accions emmarcades en el LLAMP 5UCV Campus de l'Emprenedoria Innovadora i Sostenible de la GVA, dins del programa Aula Emprén Fase 1, formació del professorat.