Aula Emprende. Fase 1

04/09/2023 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

banner aula emprende

Aula Emprende  fase 1, és una iniciativa per al personal docent i investigador, consistent en la realització de formació per al professorat, amb la finalitat d'afavorir l'esperit emprenedor i del desenvolupament del mateix en l'alumnat. La formació es dirigeix a docents de qualsevol àrea de coneixement amb inquietud de promoure una actitud emprenedora entre l'alumnat de la mateixa Universitat que els permeta desenvolupar iniciatives empresarials, particularment entre els qui cursen titulacions no relacionades amb l'àrea de gestió empresarial que tenen majors dificultats per a la generació d'empreses.

La Universitat de València és qui exerceix el lideratge en aquesta activitat 

Aula Emprende 2023: Potenciant l'emprenedoria des de l'aula. Com vincular la teua assignatura amb idees emprenedores
Inscripcions al curs

index aula emprende fase 1 AE_F1_2022 index

Aula Emprende. Capacitació per a la docència en competències emprendedores: actitud i iniciativa emprenedora a l'aula (2022)

Formació per al professorat. Del 20 de juny al 29 de juliol de 2022. Activitat emmarcada en el Campus de l'Emprenedoria Innovadora 5UCV-Llamp.

index aula emprende fase 1 AE_F1_2021 index

Aula Emprende. Capacitació per a la docència en competències emprendedores: actitud i iniciativa emprenedora a l'aula (2021)

Formació per al professorat. Activitat enmarcada en el Campus de l'Emprenedoria Innovadora 5UCV-Llamp. Del 15 de juny al 26 de juliol.